ΤΟΠΙΚΑ

Απόπειρα αυτοκτονίας με ερωτηματικά

απόπειρα-αυτοκτονίας-με-ερωτηματικά-851206

Ενα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης, μπροστά στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, παρουσία περαστικών, όταν γιατρός αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με καραμπίνα.

Ωστόσο, τραυμάτισε έναν 52χρονο αστυνομικό, που βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας, καθώς και έναν ντόπιο δικηγόρο, που περνούσε την είσοδο του αστυνομικού μεγάρου, για δική του υπόθεση.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης, λίγα λεπτά νωρίτερα, καθόταν σε μπαρ της περιοχής και βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Σηκώθηκε και αφού πήρε την καραμπίνα από το αυτοκίνητο του κατευθύνθηκε στην Αστυνομία, όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με τους αστυνομικούς, οι οποίοι προσπάθησαν ανεπιτυχώς να τον ηρεμήσουν.

Ο δράστης έβριζε και απειλούσε και εν συνεχεία τοποθέτησε την κάνη του όπλου κάτω από τον λαιμό του, απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει.

Μετά όμως, άλλαξε γνώμη πέταξε το όπλο στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα αυτό να εκπυρσοκροτήσει και να προκαλέσει τον τραυματισμό δύο ανθρώπων.

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και όπως έγινε γνωστό δεν κινδύνευσε η υγεία τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου