ΤΟΠΙΚΑ

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Ήρθε η ώρα να πούμε το μεγάλο

βουλευτές-συριζα-μαγνησίας-ήρθε-η-ώρα-441474

Οι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Δανάη Τζήκα-Κωστοπούλου, Κώστας Δελημήτρος, Κατερίνα Παπανάτσιου, Μάκης Μπαλλής δηλώνουν:

150 μέρες η κυβέρνηση έκανε τα πάντα μέσα από σκληρή διαπραγμάτευση για να καταλήξει σε μια συμφωνία-λύση, που θα αναγνωρίζει την ανθρωπιστική κρίση στη χώρα και θα δίνει το χώρο και τον χρόνο στην κυβέρνηση να εφαρμόσει το πρόγραμμά της με σαφή δέσμευση για διευθέτηση του Ελληνικού χρέους.

Από την πρώτη μέρα ήρθαμε αντιμέτωποι με εκβιασμούς, οικονομική ασφυξία και παγίδες θανάτου.. Όλες οι συντηρητικές δυνάμεις της γηρασμένης Ευρώπης ενώθηκαν εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί το στοίχημα είναι μεγάλο.

Αν εμείς καταφέρουμε να σταματήσουμε τη λιτότητα και βγάλουμε τη χώρα από την κρίση με την κοινωνία όρθια, η ελπίδα θα έχει ριζώσει στην Ευρώπη.

Οι εκβιασμοί και η οικονομική ασφυξία έχουν πάρει τα χαρακτηριστικά ενός γενικευμένου οικονομικού πολέμου. Μια ανοιχτή επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με όλα τα μέσα, για να οδηγήσουν σε δημοκρατική εκτροπή σε μια προσπάθεια υλοποίησης από μέρους της ντόπιας τρόικας και των δανειστών της «Αριστερής Παρένθεσης» και να τιμωρηθεί ο ελληνικός λαός γιατί ορθώνει Αντιμνημονιακό – Αντινεοφιλεύθερο ανάστημα και αμφισβητεί τη λιτότητα και τους επικυρίαρχους της ευρωζώνης.

Η κυβέρνηση αποφάσισε ν’ ακολουθήσει τον δρόμο της Δημοκρατίας, να δώσει το λόγο στο λαό.

Η απόφαση για τη διενέργεια Δημοψηφίσματος φέρνει δυνατά στο προσκήνιο τον κυρίαρχο λαό, την ώρα μάλιστα που επιχειρείται η δολοφονία της Δημοκρατίας από τις ελίτ της Ευρώπης και τους συνεργάτες τους στο εσωτερικό.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΡΟΜΟΣ. Και εμείς θα τον ακολουθήσουμε δίπλα –δίπλα με το λαό.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΟΧΙ»!

Στη λιτότητα και τα μνημόνια των δανειστών, στην κυριαρχία των αγορών στο χώρο της Ε.Ε.

Αυτό το «ΟΧΙ» θα σημάνει ότι, η Ελλάδα είναι μια κυρίαρχη χώρα και ο λαός της μπορεί να αποφασίζει για το μέλλον του, να αμφισβητήσει τη λιτότητα και να επιλέξει ένα διαφορετικό δρόμο που θα φέρει την ανάπτυξη και δεν θα διαιωνίζει την ύφεση!

Με το περήφανο «ΟΧΙ» η κυβέρνηση θα μπορέσει να διαπραγματευτεί με την δύναμη ενός λαού!

Με το περήφανο «ΟΧΙ» ο ελληνικός λαός θα δώσει φωνή σε όλους τους λαούς της Ευρώπης!

Είμαστε σίγουροι πως οι συμπολίτες μας θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή του αγώνα δίνοντας στο «ΟΧΙ» ένα συντριπτικό ποσοστό, αυτό που αναλογεί στην ιστορία και τους αγώνες του λαού της Μαγνησίας, αυτό που αντιστοιχεί στην απελπισία που έχουν προκαλέσει στις ζωές μας οι πολιτικές της λιτότητας, αυτό που ταιριάζει στην προοπτική της νίκης ενός περήφανου λαού που παίρνει τις τύχες στα χέρια του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου