ΤΟΠΙΚΑ

Ανακοινώνονται τα ονόματα πρόσληψης στο πρόγραμμα κοινωφελούς απασχόλησης

ανακοινώνονται-τα-ονόματα-πρόσληψης-443697

Σήμερα οι πίνακες για τις 572 θέσεις στη Μαγνησία στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ

Σήμερα στις 11 το πρωί θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειόμενων Ανέργων, στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς. Στη Μαγνησία αφορά σε 572 ανέργους.

Στο Δήμο Βόλου θα απασχοληθούν σε διάφορες θέσεις, ανά ειδικότητα 346 άτομα. Ακολουθούν οι Δήμοι Αλμυρού με 58 θέσεις, ο Δήμος Ρήγα Φεραίου με 45 θέσεις, ο Δήμος Νοτίου Πηλίου με 41 θέσεις, ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου με 24 θέσεις, ενώ στα νησιά προβλέπονται στη Σκιάθο 23 θέσεις, στη Σκόπελο 20 θέσεις και στην Αλόννησο 15 θέσεις.

Για τους προσληφθέντες το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας αναμένεται να αποφέρει μηνιαίες αποδοχές από 431 έως 495 ευρώ, ανάλογα από το εάν ο δικαιούχος είναι μικρότερος των 25 ετών ή όχι.

Η ανάρτηση θα γίνει στην ενότητα Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες – Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2015.

Οι επιλεγέντες για τοποθέτηση άνεργοι καλούνται να προσέλθουν άμεσα στις Υπηρεσίες του Οργανισμού (ΚΠΑ2) στις οποίες είναι εγγεγραμμένοι, προκειμένου να παραλάβουν Συστατικό Σημείωμα Υπόδειξης και να παρουσιαστούν στους Επιβλέποντες Φορείς.

Για τη διαδικασία υπόδειξης και την προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών στους επιβλέποντες φορείς οι ωφελούμενοι άνεργοι μπορούν να ενημερωθούν από τον διαδικτυακό τόπο του Οργανισμού στην ενότητα Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες / Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα / «Οδηγός Εφαρμογής Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα» και από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Οργανισμού (ΚΠΑ2).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου