ΤΟΠΙΚΑ

Φιλικό τεστ και καλύτερη συνέχεια

φιλικό-τεστ-και-καλύτερη-συνέχεια-851206

Ενα φιλικό με την ομάδα Νέων αύριο, τα εργομετρικά τεστ και τα επόμενα ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου απασχολούν τον Ολυμπιακό, ενώ ο Σάκης Τσιώλης πιστεύει ότι η διακοπή στην παρούσα στιγμή θα είναι ευεργετική.
Τα εργομετρικά τεστ γίνονται και σήμερα – αύριο οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν φιλικό με την ομάδα των Νέων, ενώ ακολουθούν δυο εκτός έδρας ματς με Πιερικό και Δόξα Δράμας.
Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη έχει δεχτεί επτά γκολ σε τρεις αγώνες και φαίνεται ότι η αμυντική γραμμή είναι μέχρι στιγμής η αχίλλειος πτέρνα της ομάδας.
Κατερίνη και Δράμα αποτελούν δυο από τις δυνατές έδρες της κατηγορίας, όμως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι έτοιμοι πλέον να αποδείξουν ότι έχουν φτιαχτεί για τα δύσκολα και για να πρωταγωνιστήσουν, ενώ έχουν στόχο και πρόκριση στο κύπελλο…
Μάλιστα στον αγώνα του Κυπέλλου με τη Λάρισα που θα διεξαχθεί στις 28 Οκτωβρίου ανακοινώθηκε αλλαγή ώρας. Συγκεκριμένα το ματς που θα γίνει στο ΕΑΚ θα διεξαχθεί στις 5 μ.μ. την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου και όχι στις 2.15 μ.μ. όπως είχε ανακοινωθεί. Να θυμίσουμε ότι στο γήπεδο θα υπάρχουν μόνο Βολιώτες φίλαθλοι, αφού η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι δεν θα δοθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους.

Μάλιστα από σήμερα ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα κυπέλλου Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα και από την ΠΑΕ εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση: “ Σχετικά με τον αγώνα της 4ης φάσης του Κυπέλου Ελλάδος μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και της Λάρισας, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009, στις 17:00, στο ΕΑΚ Βόλου και ύστερα από τις θέσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και την αξιολόγηση όλων των παραμέτρων για τη ασφάλεια των πολιτών, το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ αποφάσισε να μη χορηγήσει εισιτήρια στην ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ για τις ανάγκες των φιλάθλων της.
Η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα κυπέλλου Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου γίνεται από 1η Οκτωβρίου μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, τηλ.: 24210 34507 με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας. Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθεύεται έως δύο εισιτήρια.
Δωρεάν είσοδος ισχύει μόνο για τους κατόχους καρτών διαρκείας και για παιδιά Δημοτικού.
Στον αγώνα κυπέλλου δεν ισχύει η δωρεάν είσοδος για γυναίκες.
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ καλεί επίσης όλους τους φιλάθλους να δείξουν κατανόηση και κόσμια συμπεριφορά, έτσι ώστε να συμβάλλουν στο καλό της πόλης και στο καλό του Ολυμπιακού Βόλου”.

Εγγραφές στον Ερασιτέχνη
Το τμήμα μπάσκετ του Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1937 ανακοινώνει ότι συνεχίζονται οι εγγραφές και οι προπονήσεις σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Γονείς που ενδιαφέρονται να εντάξουν τα παιδιά τους στον Ολυμπιακό μπορούν να επικοινωνούν με τους προπονητές: Μούτο Κων/νο: 694823391, Χαρανά Δημήτρη: 6938052979, Ιωαννίδη Σταύρο: 6946201208, Ζαχαρίου Κώστα: 6947305098.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου