ΤΟΠΙΚΑ

Μεγάλη συμφωνία της ΕΒΟΛ

μεγάλη-συμφωνία-της-εβολ-851206

Εγκαινιάστηκε χθες η νέα μεγάλη συνεργασία που ξεκινάει η ΕΒΟΛ με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Carrefour μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησαν στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου εκπρόσωποι της εταιρίας.

Οι κ.κ. Στατούλιας, Διευθύνων Σύμβουλος της Carrefour σε Ελλάδα, Βαλκάνια και Μέση Ανατολή, Βογιατζάκης, Διευθυντής Ανάπτυξης και Βόϊος Διευθυντής Καταστημάτων, επισκέφτηκαν το εργοστάσιο της ΕΒΟΛ, ώστε να συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα αυτή συνεργασία.

Μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα όλα τα βιολογικά προϊόντα της ΕΒΟΛ, γίδινο και αγελαδινό γάλα, γιαούρτι, τυρί και βούτυρο, θα βρίσκονται στα καταστήματα Carrefour.

Αυτή τη στιγμή έχει παγιωθεί η νέα συνεργασία, όμως απομένει ένα διάστημα 15 ημερών περίπου, μέσα στο οποίο θα καθοριστούν και τα σημεία πώλησης. Πάντως η αρχή θα γίνει στα καταστήματα των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης.

«Χρειάζεται ένα μικρό διάστημα να γίνουν οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις, ώστε να καθορίσουμε τα ακριβή σημεία πώλησης των βιολογικών μας προϊόντων. Αρχικά η διάθεσή τους θα γίνεται στα καταστήματα της αλυσίδας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και στην πορεία θα διατίθενται κατά πάσα πιθανότητα σε όλη την Ελλάδα», επισημαίνει ο πρόεδρος της ΕΒΟΛ Νικήτας Πρίντζος.

Ο ίδιος ερωτηθείς για τη συνεργασία αυτή ανέφερε ιδιαίτερα ικανοποιημένος πως «οι εκπρόσωποι της εταιρίας στη διάρκεια της επίσκεψής τους έκριναν πως διατηρούμε μια άκρως πρωτοποριακή μονάδα αρίστης ποιότητας, κάτι που μας χαροποιεί όλους πάρα πολύ. Άλλωστε αυτός ήταν και θα είναι πάντα ο στόχος της ΕΒΟΛ, να αντεπεξέρχεται επάξια στην προτίμηση που της δείχνουν οι καταναλωτές όλα αυτά τα χρόνια. Είναι μια πολύ μεγάλη συνεργασία για εμάς».

Σημαντική όμως είναι και η δεύτερη πρόταση της Carrefour στην ΕΒΟΛ, η οποία όμως βρίσκεται ακόμα στην διαδικασία συζήτησης, για παραγωγή από τη δεύτερη δύο προϊόντων τα οποία και θα πωλούνται από την αλυσίδα με ιδιωτική ετικέτα, την ετικέτα δηλαδή της Carrefour, ωστόσο θα αναγράφεται ότι η παραγωγή είναι της ΕΒΟΛ.

Να αναφερθεί ότι μέχρι και σήμερα τα βιολογικά προϊόντα της ΕΒΟΛ πωλούνταν σε επιλεγμένα σημεία στην Αθήνα, χωρίς όμως να είναι ευρέως διαθέσιμα σε σούπερ μάρκετ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου