ΤΟΠΙΚΑ

Ευεργετική η διακοπή για τον Ολυμπιακό

ευεργετική-η-διακοπή-για-τον-ολυμπιακ-851206

Τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εκλογών θέλουν να εκμεταλλευτούν στον Ολυμπιακό για να διορθώσουν τις αδυναμίες και τα λάθη που επέδειξε η ομάδα τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Οι ερυθρόλευκοι μετρούν τέσσερις βαθμούς από μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα στο φετινό μαραθώνιο της Β’ Εθνικής, ωστόσο γεγονός είναι ότι και στα τρία ματς που έδωσαν μέχρι σήμερα έδειξαν δύο διαφορετικά πρόσωπα και αρκετά προβλήματα ιδιαίτερα στην άμυνα.
Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη έχει δεχτεί επτά τέρματα σε τρεις μόλις αγώνες και τα πέντε από αυτά εντός έδρας. Φυσικά και οι απουσίες βασικών παικτών παίζουν ρόλο, αλλά για μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει δεν υπάρχουν τέτοιου είδους δικαιολογίες.
Στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη οι Βολιώτες έδειξαν δυο διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο μέρος η απόδοσή τους ήταν εντυπωσιακή. Με το που επέστρεψαν όμως από τα αποδυτήρια για την επανάληψη παρουσίασαν μια πολύ άσχημη εικόνα. Τα ανασταλτικά καθήκοντα και η αμυντική γραμμή είναι μέχρι στιγμής η αχίλλειος πτέρνα της ομάδας, την ώρα που στην επίθεση τα πράγματα πάνε κάπως καλύτερα. Χάνονται βέβαια πολλές ευκαιρίες και υπάρχει και εκεί κάποια αδυναμία στο σωστό τελείωμα των φάσεων.
Ολα αυτά καλείται να δουλέψει με τους παίκτες του ο Σάκης Τσιώλης ενόψει των δυο εκτός έδρας ματς που ακολουθούν με Πιερικό και Δόξα Δράμας. Μάλιστα μετά την απώλεια με την Κέρκυρα στο ΕΑΚ, αλλά και την ισοπαλία στο Αγρίνιο, αποτελέσματα που έχουν αφήσει πίσω τους ερυθρόλευκους στο βαθμολογικό πίνακα, το βολιώτικο συγκρότημα θα προσπαθήσει να μην έχει απώλειες και να καταφέρει να φτάσει στα πρώτα του διπλά. Βέβαια Κατερίνη και Δράμα αποτελούν δυο από τις δυνατές έδρες της κατηγορίας, όμως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι έτοιμοι πλέον να αποδείξουν ότι έχουν φτιαχτεί για τα δύσκολα και για να πρωταγωνιστήσουν.
Η διακοπή λειτουργεί ευεργετικά για τον Ολυμπιακό, αφού εκτός από τα χρονικά περιθώρια που υπάρχουν για να βελτιώσει τα κακώς κείμενα, θα μπορέσουν να αποθεραπευτούν και οι τραυματίες. Αυτή την στιγμή τρεις παίκτες ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, εκτός φυσικά του Καπάνταη που θα αργήσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Συγκεκριμένα ο Πλιάγκας νιώθει ενοχλήσεις και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή, ο Σωτήρχος αναμένεται να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Πιερικό, ενώ η κατάσταση του Κοτίτσα θα ξεκαθαρίσει μέσα στην άλλη εβδομάδα.

Δευτέρα με Πιερικό
Την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Πιερικού με τον Ολυμπιακό στην Πιερία. Το ματς μάλιστα θα μεταδοθεί απευθείας από το ΕΤ3, όπως ανακοίνωσε χθες η Ενωση Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής.

Αλλαγή στην ώρα του Κυπέλλου
Αλλαγή στην ώρα του αγώνα του Κυπέλλου με τη Λάρισα που θα διεξαχθεί στις 28 Οκτωβρίου ανακοινώθηκε χθες από την ΕΠΟ. Συγκεκριμένα το ματς που θα γίνει στο ΕΑΚ θα διεξαχθεί στις 5 μ.μ. την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου και όχι στις 2.15 μ.μ. όπως είχε ανακοινωθεί. Να θυμίσουμε ότι στο γήπεδο θα υπάρχουν μόνο Βολιώτες φίλαθλοι, αφού η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι δεν θα δοθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους. Το γεγονός ότι άλλαξε η ώρα και θα γίνει το ματς τρεις ώρες αργότερα αναμένεται να βοηθήσει και τους εργαζόμενους να βρεθούν στις κερκίδες και να ενισχύσουν την αγαπημένη τους ομάδα σε ένα παιχνίδι που αποτελεί πρόκληση για πολλούς λόγους για τους ερυθρόλευκους.

Εργομετρικά σήμερα και αύριο
Από εργομετρικά τεστ θα περάσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού για να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Τα εργομετρικά θα γίνουν σήμερα το πρωί και αύριο με τους ποδοσφαιριστές να έχουν χωριστεί σε γκρουπ. Το απόγευμα το πρόγραμμα περιλαμβάνει κανονικά προπόνηση. Εν τω μεταξύ την Παρασκευή οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν φιλικό με την ομάδα των Νέων χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί προς το παρόν η ώρα και το γήπεδο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου