ΤΟΠΙΚΑ

Το κέρδισε και στο γήπεδο…

το-κέρδισε-και-στο-γήπεδο-851206

Τρεις… χρυσούς βαθμούς πρόσθεσε στη συγκομιδή του ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς επιβλήθηκε 2-1 του Πανσερραϊκού στο εξ αναβολής παιχνίδι του Πρωταθλήματος της Β Εθνικής, που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης. Με το αποτέλεσμα αυτό οι Πελοποννήσιοι επέστρεψαν στη δεύτερη θέση της κατάταξης, όπου… ξαναβρήκαν την Καστοριά.
Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και ανοιχτό, καθώς Αρκάδες και Μακεδόνες αναζήτησαν τη νίκη. Η ομάδα του Πάουλο Κάμπος κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 16 με πέναλτι που καταλογίστηκε σε χέρι του Γιούρκιτς και μετέτρεψε σε γκολ ο Ιωάννου. Οι φιλοξενούμενοι, που ήταν πολύ καλοί στο δεύτερο ημίχρονο, “απάντησαν” στο 74 επίσης με πέναλτι του Μουράτι. (σε ανατροπή του Γεωργιάδη από τον Μασάρα) και αφού νωρίτερα, στο 60, είχαν δοκάρι με τον Τάντιτς.
Ωστόσο, η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και στο 76 ο Λαζαρίδης με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το 2-1, που έμελλε να είναι και το τελικό παρά τις εκατέρωθεν καλές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν στα εναπομείναντα λεπτά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου