ΤΟΠΙΚΑ

Προσπάθεια ανασύνταξης

προσπάθεια-ανασύνταξης-851206

Μια εβδομάδα έχουν στη Νίκη προκειμένου να δουλέψουν και να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι απ’ ό,τι στα προηγούμενα ματς στον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΝΕ. Οι κυανόλευκοι την επόμενη Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης εκτός έδρας, αναζητώντας το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Οι δύο ήττες από Εορδαϊκό και Οδυσσέα Αναγέννησης και ιδιαίτερα η τελευταία, έχουν βαρύνει το κλίμα στο κυανόλευκο στρατόπεδο. Η Νίκη φιγουράρει στην ουρά της βαθμολογίας χωρίς πόντο στο ενεργητικό της και το γεγονός αυτό επιδρά αρνητικά στην ψυχολογία των παικτών ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Ο Χόρχε Μπάριος ρίχνει το βάρος στην ανύψωση του ηθικού των ποδοσφαιριστών του. Η προσπάθεια ανασύνταξης δυνάμεων έχει ξεκινήσει και στη Νέα Ιωνία θέλουν να ελπίζουν ότι η τύχη δεν θα τους γυρίσει την πλάτη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΝΕ και θα καταφέρουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, κάνοντας μια νέα αρχή. Ο ψυχολογικός τομέας όμως δεν είναι ο μόνος που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Το να βρίσκουν πιο εύκολα τα δίκτυα οι παίκτες της κυανόλευκης ομάδας και να μπορέσουν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται, που δεν ήταν και λίγες στα δυο πρώτα ματς, είναι κάτι που απασχολεί ιδιαίτερα τον Ουρουγουανό τεχνικό. Στα δυο παιχνίδια η Νίκη έχει πετύχει ένα γκολ και αυτό με πέναλτι…
Οι κυανόλευκοι, αν θέλουν να λένε ότι θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν άνοδο φέτος, θα πρέπει να συνέλθουν άμεσα από το κακό ξεκίνημα και να κοιτάξουν μπροστά. Το πρωτάθλημα διανύει μόλις τις πρώτες του αγωνιστικές και υπάρχουν φυσικά πολλά περιθώρια για να αντιστραφεί η κατάσταση, από την άλλη όμως σίγουρα άπαντες είναι επηρεασμένοι από τα δυο αρνητικά αποτελέσματα.
Σίγουρα απογοήτευση επικρατεί και στον κόσμο της ομάδας που και στα δυο αυτά παιχνίδια «αγκάλιασε» τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία και έδωσε δυναμικό παρών. Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ζήτησε από τον κόσμο να συνεχίσει να εμπιστεύεται την ομάδα και να βρίσκεται στο πλευρό της.
Πάντως από την συμπεριφορά κάποιων φιλάθλων στο παιχνίδι με τον Οδυσσέα Αναγέννησης η Νίκη περιμένει και τιμωρία… Κάποιοι οπαδοί προς το τέλος της αναμέτρησης και ενώ είχαν «ανάψει τα αίματα» με τις αψιμαχίες στον αγωνιστικό χώρο, εισήλθαν στο γήπεδο, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο και γράφηκε στο φύλλο αγώνος. Ετσι περιμένει την κλήση από τον Αθλητικό Δικαστή την επόμενη εβδομάδα για να απολογηθεί. Το πιθανότερο είναι να τιμωρηθεί με κάποιο πρόστιμο, αλλά με δεδομένο το γεγονός ότι και το ταμείο της ΠΑΕ βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, ακόμη και αυτό θα επιβαρύνει την ομάδα.
Οπως και να ’χει, η Νίκη έχει ανάγκη τους οπαδούς της και η υποστήριξή τους δεν πρέπει να σταματήσει στα δυο άτυχα αποτελέσματα. Εχει αποδειχτεί στο παρελθόν ότι το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας διαθέτει πιστούς οπαδούς, που δεν την εγκαταλείπουν εύκολα και αυτό καλούνται να αποδείξουν και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΟΝΕ.
Από κει και πέρα ο Χόρχε Μπάριος και οι ποδοσφαιριστές του θα προσπαθήσουν να δουλέψουν σκληρά τις επόμενες ημέρες για να τους ικανοποιήσουν και να κατακτήσουν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα που θα επαναφέρει την ηρεμία και την αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου