Απάντηση στον Αλ. Μεϊκόπουλο για τη στελέχωση της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας

Τελευταία ενημέρωση: 2015-06-26, 21:57:59
Απάντηση στον Αλ. Μεϊκόπουλο για τη στελέχωση της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας

Σε απάντηση Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης σε ερώτηση του Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου για την ανάγκη στελέχωσης της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των ΠΕ Μαγνησίας και Σποράδων με κτηνιατρικό και λοιπό τεχνικό προσωπικό το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης υπενθυμίζει καταρχήν τους περιορισμούς στις προσλήψεις.

Επισημαίνει ωστόσο ότι το πρώην Υπουργείο Εσωτερικών είχε εισηγηθεί στο πρώην Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης την κατανομή 340 επιτυχόντων σε Υπηρεσίες των ΟΤΑ (εκ των οποίων 60 στις Περιφέρειες) προκειμένου να καλυφθούν σε προσωπικό άκρως απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία τους Υπηρεσίες των διαφόρων δομών.

Υπογραμμίζει επίσης ότι η Περιφέρεια αιτείται μεταξύ άλλων το νέο διορισμό/πρόσληψη 5 ατόμων ειδικότητας ΠΕ Κτηνιάτρων για την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, ενώ παράλληλα εμφανίζει και 15 άτομα ως εκκρεμότητες διορισμών/προσλήψεων, μεταξύ των οποίων δεν συγκαταλέγεται κανένας κτηνίατρος.

Τέλος, σημειώνει ότι τα στοιχεία αυτά, κατόπιν ψήφισης του Ν. 4325/2015, θα συνεκτιμηθούν μαζί με όλες τις εκκρεμότητες διορισμών και τα αιτήματα που έχουν υποβάλλει οι φορείς και οι υπηρεσίες του Δημοσίου, προκειμένου να προβεί σε περεταίρω ενέργειες.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
2
=