ΤΟΠΙΚΑ

Στην καρδιά της αγροτιάς

στην-καρδιά-της-αγροτιάς-851206

Ενώπιον εντυπωσιακού σε όγκο και παλμό ακροατηρίου αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Παπανδρέου, που θα μιλήσει στη Λάρισα μία εβδομάδα πριν από την λαϊκή ετυμηγορία στις 4 του Οκτώβρη.

Οι διοργανωτές της συγκέντρωσης και οι επιτελείς της Ιπποκράτους εκφράζουν ήδη τη μεγάλη τους αισιοδοξία, καθώς τα μηνύματα που φτάνουν από ολόκληρη τη Θεσσαλία είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, αλλά και ενδεικτικά του νικηφόρου κλίματος που επικρατεί στο θεσσαλικό κάμπο.

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παπανδρέου θα μιλήσει στις 7.30 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, όπου στην ομιλία του αναμένεται να θέσει το δίλημμα για την πορεία της χώρας, ενώ θα επιχειρήσει άνοιγμα και στους απογοητευμένους ψηφοφόρους της Ν.Δ.

«Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ, αναμένεται να τονίσει, είναι ψήφος ελπίδας και προοπτικής για τη Θεσσαλία και την Ελλάδα. Ψήφος για τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος. Ψήφος που διασφαλίζει για τη χώρα σοβαρή, αξιόπιστη κυβέρνηση. Μια πολιτεία ευνομούμενη. Ένα κράτος δικαίου. Με κοινωνική αλληλεγγύη, με δημοκρατία και συμμετοχή, για την πράσινη ανάπτυξη, που εγγυάται δουλειές, ανταγωνιστικότητα, ευημερία και σεβασμό στο περιβάλλον.»

Ο Γιώργος Παπανδρέου σήμερα από την καρδιά του θεσσαλικού κάμπου αναμένεται να προβεί σε εκτενή αναφορά στα αγροτικά ζητήματα, ασκώντας παράλληλα σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και θα παρουσιάσει το αγροτικό πρόγραμμα του κόμματός του. Θα επαναλάβει επίσης τις δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ ότι οι συνταξιούχοι αγρότες θα σταματήσουν να καταβάλλουν χρήματα για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων και θα επαναλάβει τη βούληση του κόμματός του να προχωρήσει ως κυβέρνηση σε αύξηση των αγροτικών συντάξεων.

Θα αναφερθεί επίσης στα προβλήματα της υπαίθρου αλλά και στην καθημερινότητα του πολίτη, δίνοντας βαρύτητα στις δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ για κατάργηση των stage, που κρατάει χιλιάδες νέα παιδιά στην ομηρία και καταρρακώνει την αξιοπρέπειά τους, αναλυτική αναφορά θα κάνει στα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που έχασαν τα ασφαλιστικά ταμεία με την απάτη των ομολόγων, για τη λεηλασία της δημόσιας γης, αλλά και στα εκατομμύρια που χάνονται στη μαύρη τρύπα της διαφθοράς.

Αέρας…
αυτοδυναμίας
“H πολιτική δυναμική μας ενισχύεται διαρκώς με την ειλικρινή σχέση που οικοδομήσαμε με τους πολίτες. Mε τη συνεχή αποκάλυψη των αδυσώπητων για την πλειοψηφία του λαού πολιτικών της NΔ. Mε την κατάθεση προτάσεων και θέσεων για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες” τόνιζαν χθες στενοί συνεργάτες της Ιπποκράτους στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ που θεωρούν ότι έχει πετύχει απόλυτα ο στρατηγικός σχεδιασμός μηνών, που ανέδειξε το ΠΑΣΟΚ σε σοβαρή εναλλακτική πρόταση εξουσίας, αφού η φιλοσοφία που επιχείρησε να εμπεδώσει ο Γιώργος Παπανδρέου από την αρχή της θητείας του αποδίδει καρπούς. Το πρώτο στοίχημα κερδήθηκε στις ευρωεκλογές…
Το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται με συγκεκριμένες προτάσεις επί της οικονομικής πολιτικής και παράλληλα θίγει προβλήματα που “καίνε” τον πολίτη στην καθημερινότητά του.
Οι δημοσκοπήσεις απλώς επιβεβαιώνουν την ορθότητα της στρατηγικής μας”, λένε συνεργάτες του κ. Παπανδρέου και ικανοποιημένοι -κυρίως από τα ποιοτικά στοιχεία των μετρήσεων, που αποτυπώνουν ότι το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρός του προηγούνται σε όλους τους δείκτες της οικονομίας και της καθημερινότητας- διαμηνύουν προς πάσα κατεύθυνση ότι η μάχη μέχρι την Κυριακή πρέπει να συνεχιστεί πόρτα – πόρτα, ώστε η αυτοδυναμία να είναι δυναμική.
Σε αυτή την κατεύθυνση εκτός από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ μέχρι και την Παρασκευή θα συνεχιστούν οι εξορμήσεις και των άλλων προβεβλημένων στελεχών που έχουν την εντολή να οργώσουν την Ελλάδα, μιλώντας σε ανοιχτές συγκεντρώσεις λίγα 24ωρα πριν το άνοιγμα της κάλπης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου