ΤΟΠΙΚΑ

Πανστρατιά για την ομιλία του Γιώργου στη Λάρισα

πανστρατιά-για-την-ομιλία-του-γιώργου-851206

Με στόχο η αυριανή ανοιχτή συγκέντρωση του Γιώργου Παπανδρέου στη Λάρισα να είναι μία από τις μεγαλύτερες των τελευταίων χρόνων, ο Τομέας Κινητοποιήσεων του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Τ. Τσολιά, αναπληρωματικό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου, σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, προετοιμάζονται πυρετωδώς.

Σήμερα στις 8 το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Ζαγοράς θα μιλήσουν σε ανοιχτή συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ οι υποψήφιοι βουλευτές Ροδούλα Ζήση, Βασίλης Νιζάμης και Γιάννης Πολύζος, ενώ επίσης στις 8 στην πλατεία Αλμυρού θα μιλήσουν οι υποψήφιοι Γ. Βλάχος, Κ. Καρτάλης, Π. Ντελεδήμου και Τ. Τσαλίκη.

Οι ανοιχτές συγκεντρώσεις θα συνεχιστούν στη Νέα Ιωνία την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, όπου θα μιλήσουν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές, ενώ η προεκλογική περίοδος θα ολοκληρωθεί με την κεντρική ομιλία που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου με ομιλητή τον βουλευτή Καρδίτσας, υπεύθυνο για θέματα Δικαιοσύνης, Ντίνο Ρόβλια.

Ανοιχτό Κάλεσμα στους πολίτες

Με αφορμή την αυριανή συγκέντρωση στη Λάρισα εκ μέρους της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας ο Γραμματέας της Ν.Ε Γιώργος Φώτης απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πολίτες της Μαγνησίας να δώσουν το παρών στη Λάρισα για να υποδεχτούν, όπως τονίζει, «τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, τον αυριανό πρωθυπουργό της χώρας.»
Υποδεχόμαστε, αναφέρει στην ανακοίνωση-κάλεσμα, όλοι μαζί τη Νέα Εποχή. Δίνουμε βροντερό παρών στην ανοιχτή συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, αύριο Κυριακή, σφραγίζοντας έτσι τη μεγάλη πορεία με το λαό προς τη μεγάλη νίκη στις 4 του Οκτώβρη. Η Θεσσαλία δίνει το στίγμα της μεγάλης πολιτικής ανατροπής. Από την καρδιά του θεσσαλικού κάμπου, που η Ν.Δ. ενέπαιξε τους αγρότες, τάζοντας «όλα τα κιλά όλα τα λεφτά», στέλνουμε το μήνυμα. Φτάνει Πια. Δεσμευόμαστε όλοι μαζί να φέρουμε σιγουριά, ελπίδα και προοπτική στους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Εγγυόμαστε ανάπτυξη στην περιφέρεια, στήριξη του αγρότη, πράσινη οικονομία, Παιδεία για τη νέα εποχή, υποστήριξη στην οικογένεια και στήριξη για το παιδί, νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας, αλλαγή στο κράτος και διαφάνεια παντού. Με πρόγραμμα που αποτελεί ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με το λαό.
Στις 4 του Οκτώβρη γυρίζουμε την πλάτη σε αυτούς που χειρίστηκαν το κράτος ως λάφυρο, που βούλιαξαν τη χώρα στα σκάνδαλα, σε αυτούς που ξέχασαν την ελληνική ύπαιθρο, σε αυτούς που έρχονται πάλι να τάξουν «λαγούς πετραχήλια».
Δίνουμε τη μάχη συλλογικά, κοιτώντας το λαό στα μάτια και μέσα από μία νέα αφετηρία θέτουμε τις βάσεις, ώστε να φτιάξουμε μία νέα Ελλάδα, δυνατή, με κοινωνική δικαιοσύνη που θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα του Ελληνισμού.
Αγωνιζόμαστε την κοινωνία της συνοχής και όχι του κατακερματισμού, της ανοχής και της κοινωνικής αδικίας.
Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες. Στους αγρότες που πίστεψαν στα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» του κ. Καραμανλή το 2004 και το 2007 και επί πεντέμισι χρόνια βλέπουν το εισόδημά τους να συρρικνώνεται. Στους εργαζόμενους που είδαν κεκτημένα τους να αναιρούνται, στους νέους που «βουλιάζουν» στην ανεργία στο βωμό της εξυπηρέτησης των ημετέρων, στους μικρούς και μικρομεσαίους επιχειρηματίες που στερήθηκαν ίσων ευκαιριών, στους συνταξιούχους που είδαν το εισόδημά τους να εξανεμίζεται και τις συντάξεις τους να γίνονται δομημένα ομόλογα υψηλού ρίσκου και τα ασφαλιστικά ταμεία να αδειάζουν. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και αύριο από τη Λάρισα στέλνουμε μήνυμα νίκης σε όλη την Ελλάδα. Στις 5 του Οκτώβρη, όλοι μαζί ως Κυβέρνηση ξεκινάμε το έργο μας. Πιο σοφοί, με εμπειρία και φρεσκάδα και με διαφάνεια παντού. Το ΠΑΣΟΚ θα νικήσει. Οδηγός μας ο λαός. Για τη Νέα Αλλαγή. Για μία Δίκαιη Κοινωνία, Μία Δυνατή Ελλάδα. Με πρωθυπουργό το Γιώργο Παπανδρέου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου