ΤΟΠΙΚΑ

Από ντέρμπι σε ντέρμπι

από-ντέρμπι-σε-ντέρμπι-851206

Το αυριανό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ είναι το ματς που ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Η ΑΕΚ με σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία, στον μεσοβδόμαδο αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, καλείται να νικήσει στον αγώνα με τον οποίο κλείνει η αυλαία. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός, θέλει τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της κατάταξης. Το πρόγραμμα ανοίγει σήμερα Σάββατο στη Λάρισα, εκεί όπου η ΑΕΛ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Την ίδια μέρα, Ολυμπιακός-Πανιώνιος και Άρης-Σκόντα Ξάνθη.

Για το ματς του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό θα λείψει ο Σκούφαλης, αφού ο έμπειρος παίκτης έχει τιμωρηθεί από την διοίκηση για πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε, με πρόστιμο και αποκλεισμό από την αποστολή. Οι παίκτες που την απαρτίζουν είναι οι: Μπέλιτς, Μπεθέρα, Μανιάτης, Γουέλιγκτον, Λάτκα, Σιόβας, Κοντοές, Τζαβέλλας, Ομο, Νικολάου, Καστελιόνε, Κοντοχρήστος, Αναστασόπουλος, Κουμορτζί, Σίμωσης, Ρεκόμπα, Μπάλαμπαν, Ριέρα.
Τη νίκη με αντίπαλο τον Πανιώνιο (ΝΕΤ, 16:45), σε συνδυασμό με ένα στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού, για να κλείσει η ψαλίδα του -2 από την κορυφή, θέλει ο Ολυμπιακός στην πέμπτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Το κλίμα ευφορίας που επικρατεί στην ομάδα, με αφορμή τα «διπλά» σε Τούμπα και ΟΑΚΑ, με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αντίστοιχα, πρόκειται να γεμίσει τις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης». Η μόνη αλλαγή στην οποία προχώρησε ο Ζίκο στην αποστολή, σε σχέση με τον αγώνα με την «Ένωση», είναι η επιστροφή του Ντιντιέ Ντομί, ενώ εκτός έμειναν οι Γιάννης και Κυριάκος Παπαδόπουλος.
Η αποστολή των Πειραιωτών απαρτίζεται από τους: Νικοπολίδη, Ζεβλάκοφ, Αβρ. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Λεντέσμα, Ντουντού, Τοροσίδη, Ζαϊρί, Ντιόγο, Λεονάρντο, Πάρντο, Γκαλίτσιο, Ντομί, Στολτίδη, Πάντο, Οσκαρ, Μήτρογλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 5ης ημέρας:

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (16:45 ΣΚΑΪ)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (16:45 ΝΕΤ)
ΑΡΗΣ-SKODA ΞΑΝΘΗ (19:00 ΝOVA)

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (16:45 ΝOVA)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (16:45 ΝOVA)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.-Π.Α.Ο.Κ. (19:00 ΝOVA)
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ (19:00 ΝOVA)
Α.Ε.Κ.-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (21:15 ΝOVA)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου