ΤΟΠΙΚΑ

Ολα για την πρώτη νίκη

ολα-για-την-πρώτη-νίκη-851206

Με μια χαλαρή προπόνηση σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Νίκης για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών στο Πανθεσσαλικό (4 μ.μ.). Οι κυανόλευκοι δίνουν το πρώτο τους εντός έδρας ματς για το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής και βλέπουν ως μονόδρομο για διάφορους λόγους την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Η ομάδα του Χόρχε Μπάριος που ξεκίνησε με ρεπό στην πρεμιέρα και ήττα την δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης στην Πτολεμαΐδα από τον Εορδαϊκό, αναζητά την πρώτη της νίκη και με 12ο παίκτη της τον κόσμο άπαντες αισιοδοξούν ότι θα τα καταφέρει. Αλλωστε βάσει των φετινών υψηλών στόχων που θέτει η ομάδα, η έδρα πρέπει να παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια για την πραγματοποίηση των φιλοδοξιών της. Η Νίκη έχει δημιουργήσει μια παράδοση γενικότερα στην έδρα της και ειδικότερα στο Παντελής Μαγουλάς που δύσκολα περνούσε κάποιος αντίπαλος, ενώ τώρα θα πρέπει να μεταφέρει την δυναμική της και σε ένα μεγαλύτερο στάδιο, το οποίο έχει χρησιμοποιήσει πάντως και στο παρελθόν και ομολογουμένως δεν την «βοήθησε».
Φέτος όλοι πιστεύουν ότι τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα και βάσει της φιλοσοφίας του ποδοσφαίρου που παίζουν οι κυανόλευκοι θα μπορέσουν να ανταποκριθούν καλύτερα στο Πανθεσσαλικό και να το μετατρέψουν σε μια καυτή έδρα που δεν θα μπορεί να περνάει εύκολα κανείς αντίπαλος.
Πέρυσι ένα από τα συγκροτήματα που κατάφερε να σπάσει την παράδοση στο Παντελής Μαγουλάς, ήταν ο αυριανός αντίπαλος της Νίκης, ο Οδυσσέας Αναγέννησης, μια ήττα που είχε φέρει και εσωτερικές διαταραχές στην ομάδα. Αύριο οι κυανόλευκοι θέλουν να πάρουν το «αίμα τους πίσω» και να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς που εκτός από το βαθμολογικό όφελος, θα ανεβάσει παράλληλα την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας.
Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στο Νιγηριανό επιθετικό Ομπίνα, που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και δεν θα κάνει ούτε αυτή την Κυριακή το ντεμπούτο του. Από την αποστολή αποκλείστηκαν και οι Βολιώτες Κώστας Λιάρος και Αλέκος Γεωργιάδης, χωρίς όμως να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.
Η Νίκη όπως έδειξε στην χθεσινή προπόνηση ο Χόρχε Μπάριος θα παραταχθεί με σύστημα 4-4-2 και η ενδεκάδα θα εμπεριέχει αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση στην Πτολεμαΐδα. Θέλει το γρήγορο γκολ για να φύγει το άγχος και να κρατήσει φυσικά ανέπαφη την εστία της. Συγκεκριμένα θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Σωτρίνης στην άμυνα και οι Μαυρουδής και Κουσίδης, στο κέντρο και στην επίθεση.
Η αποστολή που επέλεξε ο Χόρχε Μπάριος από αποτελείται από τους: Τάσσο, Νάνι, Καριώτη, Κωνσταντινίδη, Μάγγο, Μπένγκουα, Μωϋσίδη, Σωτρίνη, Στάμο, Γεωργιάδη, Παπαστεργίου, Βαλντέζ, Μοράλες, Κουσίδη, Σαπαλίδη, Χατζηλιόντα, Μαυρουδή, Μπογκατίνοφ, Χατζηκωνσταντίνου και Καρακώστα.

Μοίρασαν εισιτήρια
Εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα στο Πανθεσσαλικό, μοίρασαν χθες σε δυο γυμνάσια ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και μέλη της διοίκησης. Συγκεκριμένα ο Χόρχε Μπάριος, με τους ποδοσφαιριστές Χρήστο Στάμο και Φώτη Τάσσο, συνοδευόμενοι από τον γενικό αρχηγό Κώστα Προβίδα επισκέφτηκαν το 1ο Γυμνάσιο, ενώ στο 3ο Γυμνάσιο βρέθηκαν το μέλος της διοίκησης Νίκος Ανδρεόγλου μαζί με τους ποδοσφαιριστές Αντρέα Χατζηλιόντα και Κώστα Λιάρο. Μοιράστηκαν συνολικά 400 εισιτήρια στους μαθητές, ενώ οι ποδοσφαιριστές έδωσαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν μαζί με τα παιδιά.

Αναβλήθηκε το φιλικό με τον Πιερικό
Το φιλικό με τον Πιερικό που ήταν να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, μια ημέρα δηλαδή πριν τις εθνικές εκλογές, προκειμένου να καλυφθεί το κενό από το πρωτάθλημα, αναβλήθηκε τελικά χθες. Και αυτό γιατί η Ενωση Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής, ενημέρωσε τις ομάδες ότι θα διεξαχθεί εμβόλιμη αγωνιστική την Τετάρτη 7 του ίδιου μήνα προκειμένου να μην πάει πίσω το πρωτάθλημα. Η Νίκη εκείνη την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΝΕ εκτός έδρας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου