ΤΟΠΙΚΑ

“Δεν υπάρχει πόλεμος” Ολυμπιακού – Νίκης

δεν-υπάρχει-πόλεμος-ολυμπιακού-ν-851206

Ευθεία επίθεση κατά του Στράτου Γιδόπουλου που -όπως είπε- κοροϊδεύει τον κόσμο και κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Νίκη πού δεν κατονόμασε σε καμία αναφορά του, εξαπέλυσε χθες ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου …ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένας πόλεμος Ολυμπιακού -Νίκης…αλλά η κόντρα που εξελίσσεται είναι προσωπική….
Σε συνέντευξη τύπου χθες ο Αχιλλέας Μπέος για μια ακόμη φορά επιχείρησε να κάνει μαθήματα δημοσιογραφίας κάνοντας συστάσεις για το πως γράφονται κάποια ρεπορτάζ, ενώ στη συνέχεια λέγοντας ότι δεν θέλει να ασχολείται με άλλες ομάδες μίλησε κατά κύριο λίγο για τη Νίκη και για τον Ολυμπιακό, τόνισε ότι το πρωτάθλημα δεν κρίνεται στις πρώτες αγωνιστικές και δήλωσε αισιόδοξος, ότι το Μάιο θα πανηγυριστεί η άνοδος ….
«Δεσμεύομαι ότι δεν πρόκειται ουδέποτε ξανά και για οποιοδήποτε λόγο να απαντήσω σε προκλήσεις και σκοπιμότητες, οι οποίες 100% θα ξαναγίνουν, όσο υπάρχει αυτό το ιδιοκτησιακό καθεστώς στη συμπολίτισσα Νίκη, όσο έχουν αυτοί οι άνθρωποι τις τύχες της ιστορικής αυτής ομάδας” ξεκαθάρισε εξ αρχής ο Αχιλλέας Μπέος. Ωστόσο τόνισε ότι πρέπει να δώσει “εξηγήσεις σε μια μεθοδευμένη αλήτικη λασπολογία τόσο του μεγαλομετόχου όσο και του αυτοαποκαλούμενου ηγέτη κ. Γιδόπουλου, που νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο θα αποποιηθούν τις ευθύνες τους” .
“Σκοπός μου είναι να ενημερωθεί για την αλήθεια όλος ο υγιής φίλαθλος κόσμος. Σίγουρα δεν θα αγγίξει 30-50 αρρωστημένα μυαλά που βγάζουν χαρτζιλίκι από αυτήν την κατάσταση. Θέλω να καταλάβει ο κόσμος ότι τόσο η ομάδα μου, ο Ολυμπιακός Βόλου όσο και εγώ προσωπικά, ουδέποτε στράφηκα κατά της Νίκης αλλά στρέφομαι κατά των ανθρώπων αυτών που έχουν τυχοδιωκτικές τάσεις, όπως ο κ. Γιδόπουλος. Το θέμα λοιπόν είναι προσωπικό.
Ουδέποτε καταφέρθηκα εναντίον της συμπολίτισσας Νίκης. Αντίθετα στο παρελθόν την έχω βοηθήσει” είπε και ανέφερε περιπτώσεις όταν ήταν πρόεδρος στον Πανιώνιο .
“Πρέπει να ξέρει ο φίλαθλος κόσμος της Νίκης ότι από τον περασμένο Απρίλιο υπάρχουν δεκάδες τελεσίδικες αποφάσεις από το διαιτητικό δικαστήριο που μιλάνε για αποβολή της Νίκης από το πρωτάθλημα, κάτι που δεν έγινε, όπως αντίθετα έγινε με άλλες ομάδες …”
Η δε μηνυτήρια αναφορά που έχω καταθέσει, για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα πουθενά δεν αναφέρεται το όνομα της Νίκης. Η τοποθέτηση και η καταγγελία μου δεν ήταν για τη Νίκη, αλλά για το σύνολο των ομάδων που πήραν με αυτόν τον τρόπο πιστοποιητικό” .
Αναφερόμενος στα ΜΜΕ είπε ότι δεν πρέπει να γίνεται λόγος για πόλεμο μεταξύ Νίκης και Ολυμπιακού διότι δεν έχουμε κανένα πόλεμο.
“Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει τη δική του ιστορία και η Νίκη τη δική της ιστορία, ανήκουμε σε διαφορετικές κατηγορίες, αλλά είναι λυπηρό να μεταφέρεται μίσος και πόλωση για τις δύο ομάδες και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να δημιουργηθεί τέτοιο κλίμα”. Επίσης έκανε λόγο για παραπληροφόρηση για το αν η Νίκη πλήρωσε και πήρε το πιστοποιητικό”.
“Το πιστοποιητικό η Νίκη Βόλου το πήρε το απόγευμα της Πέμπτης και γράφανε ότι το πήρε από την Δευτέρα. Αυτό είναι παραπληροφόρηση. Ο κόσμος πρέπει να μάθει την αλήθεια, τους ηθικούς αυτουργούς και τους υπεύθυνους που εγκλημάτησαν ασελγώντας στην ιστορία της Νίκης.
Κύριος υπεύθυνος είναι ο μεγαλομέτοχος που πήρε τη Νίκη χωρίς να δώσει ούτε ένα ευρώ, όταν η ομάδα ήταν στη Β’ Εθνική και χωρίς καθόλου χρέη και την οδήγησε στη Γ’ Εθνική με χρέη που ξεπερνούν τα 2,5 – 3 εκατομμύρια και με μαθηματική ακρίβεια η ομάδα οδηγείται στον ερασιτεχνισμό. Πρέπει να μάθετε επίσης τι εστί ο μεγάλος ηγέτης, ο κ. Γιδόπουλος. Ποιες μετοχές έχει; Ας μας δείξει μία μετοχή. Ο κ. Γιδόπουλος πουλάει φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες και κοροϊδεύει τον κόσμο εννιά μήνες. Δεν εκπροσωπεί επίσημα τίποτα.”
“Ουδέποτε ασχολήθηκα μαζί τους αλλά αντίθετα αυτοί ασχολούνται. Πηγαίνουν στη Νομαρχία, κλαίνε, γιατί βοηθάτε τον Ολυμπιακό και τον Μπέο, πάνε στον Πηλαδάκη, δώστε και σε μας, πάνε σε επιχειρηματίες που είναι προσωπικοί φίλοι μου. Να δούμε λοιπόν ποιος ενοχλεί και ποιος δεν ενοχλεί. Υπάρχει πλέον ανοικτός πόλεμος με το μεγαλομέτοχο και τον απατεώνα που λέγεται Γιδόπουλος που ήρθε εδώ στην πόλη χωρίς να έχει καμία, μα καμία ιδιότητα, βρήκε την πόρτα ανοικτή και μπήκε μέσα. Έχει ειδικό σκοπό, να δημιουργήσει πρόβλημα σε εμένα και στον Ολυμπιακό Βόλου…. Εάν πραγματικά ήθελα να κάνω ζημιά στη Νίκη Βόλου, η Νίκη δεν θα έπρεπε να υπάρχει σε κανένα επαγγελματικό πρωτάθλημα. Είναι η μοναδική ανώνυμη εταιρία που έχει τρία ΑΦΜ. Είναι η μοναδική εταιρία που δεν έχει καταθέσει ισολογισμούς τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Πως την αφήνουν να λειτουργεί, δεν ξέρω, οι άνθρωποι έχουν βρει τις άκρες, δικαίωμά τους, δεν με νοιάζει.”
Ο Αχ. Μπέος υπογράμμισε ακόμη ότι έκανε μηνυτήρια αναφορά στα Ολυμπιακά Ακίνητα ώστε να έχει δικαίωμα ο Ολυμπιακός Βόλου να προπονείται κάθε Τετάρτη στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου, τόνισε ότι “ο Ολυμπιακός Βόλου και εγώ έχουμε το θάρρος της γνώμης, κατήγγειλα μέχρι και την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ένα θεσμικό όργανο Έχουν οι άλλοι τη δύναμη για κάτι τέτοιο; Εμείς δεν είμαστε διάτρητοι, ούτε προσωρινή διοίκηση”, είπε ότι στο ΔΣ είμαστε φίλοι και είμαστε περήφανοι πάνω από όλα αλλά δεν είμαστε κορόιδα που πληρώνουμε… Ας έρθουν να κάνουν ελέγχους και να δουν ότι κάθε μήνα πληρώνουμε κανονικά. Τώρα αν αυτοί πλαστογραφούν και κοροϊδεύουν δεν τους φταίει ούτε ο Μπέος ούτε η κοινωνία., ούτε ο Ολυμπιακός Βόλου.
Λένε βέβαια οι παλιοί ότι στη ζωή παίρνεις ότι σου αξίζει. Δεν ξέρω αν η ιστορική Νίκη αξίζει να έχει τέτοιους ανθρώπους όπως ο κ. Γιδόπουλος και ο μεγαλομέτοχος, αυτό θα το δείξει η ιστορία. Δεσμεύτηκα ότι δεν θα ασχοληθώ ξανά και ούτε θα απαντήσω σε οτιδήποτε για τη Νίκη. Δεν υπάρχει κανένας πόλεμος μεταξύ των δύο ομάδων», κατέληξε.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου