ΤΟΠΙΚΑ

O Aλ. Μεϊκόπουλος για τους τρίτεκνους και το Αστυνομικό Τμήμα Ζαγοράς – Μουρεσίου

o-aλ-μεϊκόπουλος-για-τους-τρίτεκνους-κα-462872

Ο βουλευτής Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, διαβιβάζει ως αναφορά την με αριθμ. πρωτ. 29/3.6.2015 επιστολή του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Βόλου «Η Αργώ» στην οποία καταγράφεται το αίτημα των τρίτεκνων οικογενειών για εξομοίωσή τους με τους πολύτεκνους και παρουσιάζονται επιμέρους σχετικά αιτήματα του Συλλόγου.

Στην επιστολή του ο Σύλλογος αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνοι στην παρούσα οικονομική συγκυρία και αιτείται την απόδοση στις πολυτεκνικής ιδιότητας στις τρίτεκνες οικογένειες. Παραθέτει επίσης μια σειρά από επιμέρους προτάσεις σχετικά με την εν λόγω οικονομική και θεσμική εξομοίωση, όπως είναι ενδεικτικά η επισιτιστική βοήθεια, τα εισιτήρια των μεταφορικών μέσων, οι μεταθέσεις και αποσπάσεις των τρίτεκνων εκπαιδευτικών, το επίδομα στήριξης, οι μετεγγραφές φοιτητών, τα δημοτικά τέλη, το τέλος ταξινόμησης αυτοκινήτων.

Επίσης ο κ. Μεϊκόπουλος, διαβιβάζει, ως αναφορά την με αρ. πρωτ. 4926/4.6.2015 Επιστολή του Δημάρχου Ζαγοράς – Μουρεσίου, με την οποία εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ανάληψη της ευθύνης αστυνόμευσης όλου του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου από τον Αστυνομικό Σταθμό Ζαγοράς, ζητά την ενίσχυσή του με προσωπικό και την αναβάθμισή του σε Αστυνομικό Τμήμα.

Ηδη με τη σχετική αναφορά του ο βουλευτής ζητούσε την λήψη μέτρων για την βελτίωση της αστυνόμευσης στην περιοχή του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου, θέτοντας υπόψη του Υπουργού τις ανησυχίες και τις επισημάνσεις της επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου λόγω του πολλαπλασιασμού των κρουσμάτων ληστειών και επιθέσεων που είχαν διαπιστωθεί.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου