ΤΟΠΙΚΑ

Στο Βόλο o πρόεδρος του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ., Γιώργος Παπανδρέου

στο-βόλο-o-πρόεδρος-του-κι-δη-σο-γιώργος-464776

Θα έχει συνάντηση με στελέχη του σήμερα στις 12μ. στο Park

Αφετηρία διαλόγου για την οικοδόμηση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, αποτελεί η σημερινή επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στο Βόλο. Ο Πρόεδρος του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. θα βρίσκεται στο Βόλο στις 12 το μεσημέρι όπου στο ξενοδοχείο Παρκ είναι προγραμματισμένη συνάντηση με τα στελέχη του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. στο Βόλο.

Ο πρώην πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τη Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος στο Βόλο αλλά και τους υποψηφίους βουλευτές στις τελευταίες εκλογές καθώς και με μέλη του νεοσύστατου ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ., ενώ το βράδυ έχει προγραμματιστεί ομιλία στη Λάρισα. Αύριο Παρασκευή προγραμματίζεται αντίστοιχη επίσκεψη στα Τρίκαλα.

Η επίσκεψη του προέδρου του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. είναι στο πλαίσιο προετοιμασίας του 1ου συνεδρίου του Κινήματος. Μετά την 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη που έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο επόμενος σταθμός είναι το συνέδριο για το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει προσυνεδριακός διάλογος. Το συνέδριο μάλιστα, σύμφωνα με τα μέλη του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. θα είναι αυτό που θα καθορίσει τις ιδεολογικές και πολιτικές θέσεις, όπως και τις μορφές αυτοοργάνωσης και δικτύωσης του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

«Πιστεύουμε ότι οι προσυνεδριακές διαδικασίες θα είναι αφετηρία ενός διαλόγου με συμμετοχικά και κινηματικά χαρακτηριστικά, που σκοπό έχει να προσδιορίσει και να αναδείξει το σύγχρονο στίγμα αλλά και την καινοτόμο δράση των προοδευτικών δυνάμεων του δημοκρατικού σοσιαλισμού και της αριστεράς, με νέες μορφές οργάνωσης και δράσης, με διακριτό στίγμα έναντι της συντήρησης και με ολοκληρωμένες θέσεις και προτάσεις για την έξοδο από την κρίση και την μετάβαση στην Μεταπελατειακή Ελλάδα» τονίζεται μεταξύ άλλων στο site του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών που τώρα επιχειρεί την δικτύωσή του σε ολόκληρη την Ελλάδα με οργανώσεις σε όλους τους Δήμους και τις περιφέρειες.

Στο Βόλο ήδη έχει εκλεγεί η Συντονιστική Επιτροπή με Συντονιστή τον Σάκη Σκρίμπα, ενώ επίσης συμμετέχουν οι Γαρ. Αντζούρης, Τάσος Βαΐτσης, Δημ. Ρίζος, Δημ. Γεωργιάδης, Γ. Γεωργαλιός αλλά και οι υποψήφιοι βουλευτές των εκλογών του Ιανουαρίου.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου