ΤΟΠΙΚΑ

Η Πόλη μου με ποδήλατο…

η-πόλη-μου-με-ποδήλατο-851206

Από μεθαύριο το Σάββατο η μη Κυβερνητική Οργάνωση ΑΡΣΙΣ, Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, Παράρτημα Βόλου, σε συνεργασία με άλλες 8 μη Κυβερνητικές Οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς ξεκινά για κάθε Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα «Η πόλη μου με ποδήλατο».
Αναλυτικότερα, με αφετηρία το κτίριο του Δημαρχείου κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 11:00 – 15:00 θα γίνονται ποδηλατικές διαδρομές στην πόλη του Βόλου, όπου οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε σημεία της πόλης μας με εναλλακτικό μέσο μεταφοράς το ποδήλατο.
Το πρόγραμμα παρέχει την δυνατότητα σε δημότες και επισκέπτες της περιοχής να γνωρίσουν τα πολιτιστικά, ιστορικά και περιβαλλοντικά αξιοθέατα των πόλεων, με ομαδικές εξορμήσεις σε προκαθορισμένες διαδρομές με ποδήλατα. Οι ξεναγήσεις θα πραγματοποιούνται από εθελοντές και εθελόντριες με ποδήλατα που θα παρέχονται δωρεάν για τον συγκεκριμένο σκοπό.
Η ΑΡΣΙΣ προσκαλεί τους πολίτες του Βόλου να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ως εθελοντές – οδηγοί των ομάδων ή απλά ν’ απολαύσουν την ποδηλατοδρομία.
Πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο πρόγραμμα και τις δράσεις της ΑΡΣΙΣ στο τηλέφωνο 24210 23110 κατά τις ώρες 10:00 – 17:00.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου