ΤΟΠΙΚΑ

Ο Αλ. Μεϊκόπουλος για τους τρίτεκνους, τη Μονάδα Αλτσχάιμερ και άλλα θέματα

ο-αλ-μεϊκόπουλος-για-τους-τρίτεκνους-τ-466388

Συνάντηση με το Σύλλογο Γονέων Τριών Τέκνων Μαγνησίας «Η ΑΡΓΩ» είχε το προηγούμενο Σάββατο, ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, κατά την οποία ενημερώθηκε για το αίτημα των τρίτεκνων οικογενειών για εξομοίωσή τους με τους πολύτεκνους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και δεσμεύτηκε ότι θα διαβιβάσει τα αιτήματα στα αρμόδια Υπουργεία.

Την ίδια μέρα, πραγματοποίησε επίσκεψη εκ νέου στις πολυκατοικίες Ξηροκάμπου όπου όπως ανακοινώθηκε από το πολιτικό του γραφείο, λίγα προβλήματα παραμένουν σε σχέση με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς έχουν γίνει διάφοροι διακανονισμοί μεταξύ της ΔΕΗ και των οφειλετών και ο ηλεκτροφωτισμός έχει αποκατασταθεί ενώ οι κάτοικοι επιζητούν ένα νόμιμο και μόνιμο διακανονισμό.

Την Κυριακή είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία εργαζομένων στην Ελληνική Εταιρεία Νόσου Αλτσχάιμερ Βόλου, όπου ενημερώθηκε για την καθυστέρηση της καταβολής των δεδουλευμένων τους εδώ και 5 μήνες, καθώς η Μονάδα αντιμετωπίζει προβλήματα χρηματοδότησης λόγω έλλειψης φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας. Από την πλευρά του ο βουλευτής τόνισε ότι θα προωθήσει το θέμα στο αρμόδιο Υπουργείο προκειμένου να βρεθεί μια λύση. Λίγο αργότερα, βρέθηκε στη Σούρπη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου, μαζί με άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, όπου άκουσε προτάσεις και συζήτησε με κατοίκους και φορείς της περιοχής πάνω σε θέματα που αφορούν την παραγωγική ανασυγκρότηση και ανάπτυξη της περιοχής.

Τέλος με επιστολή του προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, ο κ. Μεϊκόπουλος ζήτησε την επίσπευση διατύπωσης γνώμης των εν λόγω Υπουργείων και την εξέταση της δυνατότητας εξεύρεσης λύσης στο θέμα που έχει προκύψει μεταξύ Δήμου Ν. Πηλίου και λατόμων ενώ την άμεση παρέμβαση του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού ζήτησε επανερχόμενος με επιστολή του, προκειμένου να αποκατασταθεί το τμήμα του οδοστρώματος στην οδό Βόλου – Βελεστίνου (θέση 304 ΠΕΒ).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου