ΤΟΠΙΚΑ

Μόνο Παναιτωλικός στο προσκήνιο

μόνο-παναιτωλικός-στο-προσκήνιο-851206

Αποκλειστικά στραμμένα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι τα βλέμματα όλων στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Ο Σάκης Τσιώλης και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι το έργο τους δεν θα είναι καθόλου εύκολο στο Αγρίνιο. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός που παρακολούθησε το ματς στην Κατερίνη, διαπίστωσε ότι παρά την ήττα ο Παναιτωλικός έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και πως θα αποτελέσει δύσκολο εμπόδιο για την ομάδα του.
Πόσο μάλλον όταν κάνει πρεμιέρα μέσα στην έδρα του στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και αναμένεται να έχει την στήριξη χιλιάδων φιλάθλων του, αναζητώντας όπως και η Βολιώτικη ομάδα τους πρώτους της βαθμούς στη φετινή διοργάνωση. Αναμφίβολα η πρώτη έξοδος του Ολυμπιακού συγκεντρώνει μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας, όμως οι ερυθρόλευκοι φαίνονται αποφασισμένοι να αποφύγουν κάθε απώλεια και να καλύψουν το έδαφος από την ήττα στην πρεμιέρα. Το γήπεδο του Αγρινίου θεωρείται μια από τις πιο καυτές φετινές έδρες της δεύτερης κατηγορίας και ο Ολυμπιακός μετά το στραβοπάτημα και την απρόσμενη ήττα της 1ης αγωνιστικής από την Κέρκυρα καλείται να περάσει από εκεί για να πάρει το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα.
Ο Σάκης Τσιώλης είδε τον αντίπαλο από κοντά, έβγαλε τα συμπεράσματά του και αναμένεται να αναλύσει και στους παίκτες του όλα αυτά τα σημεία που πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα, καταρχάς για να διατηρήσουν το «μηδέν» στην άμυνα και έπειτα για να προσπαθήσουν να πετύχουν κάποιο τέρμα, που θα τους χαρίσει τους πρώτους τους τρεις βαθμούς. Το τεχνικό τιμ προσανατολίζεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην βασική ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι με τους Φαίακες, μια και η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας παρουσίασε πολλά προβλήματα.
Στα αγωνιστικά ο Λεωνίδας Καμπάνταης που είναι τραυματίας και ο Ερόλ Μπουλούτ που δεν έχει έρθει ακόμη η μπλε κάρτα του είναι τα δύο προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός. Αντίθετα επιστρέφει ο Πέτρος Κοντέων που εξέτισε την ποινή του.

Στις 4 μ.μ. το ματς
Εν τω μεταξύ σύμφωνα με το πρόγραμμα των αγώνων που ανακοινώθηκε χθες από την Ενωση Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής το παιχνίδι στο Αγρίνιο θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. και όχι στις 5 μ.μ. όπως αρχικά είχε διαδοθεί. Θα καλυφθεί τηλεοπτικά ξανά από το συνδρομητικό CONΝX. Μάλιστα οι Αγρινιώτες εκφράζουν για ακόμη μια φορά έντονα παράπονα όσον αφορά στην ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. Είχαν ζητήσει να μην διεξαχθεί Παρασκευή, αλλά τελικά οριστικά θα διεξαχθεί την συγκεκριμένη ημέρα και όπως όλα δείχνουν μια ώρα νωρίτερα.

Εκδρομή των Austrian Boys
Κοντά στο τεχνικό τιμ και στους παίκτες στην προσπάθειά τους να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο, θα βρεθούν οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού. Το κλαμπ των Austrian Boys διοργανώνει εκδρομή. Συγκεκριμένα: «Το μεγαλείο του Ολυμπιακού Βόλου φάνηκε στο τέλος του ματς της Παρασκευής. Το μεγαλείο είναι που 6.000 κόσμος αποθέωσε την ομάδα παρ’ όλη την ήττα και χειροκρότησε τους παίχτες. Ολος ο κόσμος παρακολούθησε μια ομάδα να μοχθεί να αλλάξει το εις βάρος αποτέλεσμα, το εκτίμησε και το ανταπόδωσε. Εμείς σαν club διοργανώνουμε για το ματς της Παρασκευής εκτός έδρας εκδρομή για το ματς με τον Παναιτωλικό. Θα δώσουμε δυναμικό παρών με τον τρόπο που ξέρουμε να βοηθήσουμε την ομαδάρα μας, να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρώτη εκτός έδρας επιτυχία. Γι’ αυτή την εκδρομή έχουν ναυλωθεί δύο πούλμαν. Ενα πούλμαν για τα μέλη του club και το άλλο πούλμαν για τα μη μέλη και για μεγαλύτερες ηλικίες».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου