ΤΟΠΙΚΑ

Ποδηλατοδρομία σήμερα στο Βόλο

ποδηλατοδρομία-σήμερα-στο-βόλο-471828

Από το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Μαγνησίας

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Μαγνησίας, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος διοργανώνει Ποδηλατοδρομία και καλεί τα μέλη, τους φίλους του αλλά και όσους αγαπούν το περιβάλλον και το ποδήλατο, να συμμετάσχουν σε αυτή.

«Σήμερα Κυριακή στις 14 του Ιούνη 2015, στις 10 το πρωί, θα συναντηθούμε στο κτίριο Παπαστράτου όπου θα διανείμουμε αναμνηστικά καπέλα και μπλουζάκια. Από εκεί θα ακολουθήσουμε τον ποδηλατόδρομο έως τις Αλυκές, όπου θα πραγματοποιηθεί ένας συμβολικός καθαρισμός της παραλίας. Αφού ξεκουραστούμε, ανασυντασσόμαστε και γυρίζουμε προς τα πίσω», αναφέρουν σε ανακοίνωση και προσθέτουν:

«Σε αυτή μας την δράση αρωγός είναι η Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας της εταιρείας μας ΟΤΕ-COSMOTE η οποία με την αμέριστη ηθική και υλική συμπαράστασή της μας δίνει την ευκαιρία να προωθούμε στην κοινωνία το μήνυμα για ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον!

Σήμερα Κυριακή αφήνουμε το περιβάλλον να αναπνεύσει! Γιατί δεν ζούμε μαζί με αυτό αλλά χάρη σ’ αυτό! Τραβάμε χειρόφρενο και κινούμαστε οικολογικά και εναλλακτικά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου