ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας

επίσκεψη-στην-αστυνομική-διεύθυνση-μ-472401

Από τον επικεφαλής της «Δύναμης Βόλου», Μιχ. Μιτζικό

Την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας επισκέφθηκε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δύναμη Βόλου» Μιχάλης Μιτζικός, συνοδευόμενος από τη Δημοτική Σύμβουλο Κατερίνα Τσοπουρίδου.

Στη συνάντηση με τον αστυνομικό διευθυντή κ. Τόλια, ο κ. Μιτζικός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση του Αστυνομικού Μεγάρου και την μετεγκατάσταση της Διεύθυνσης στα νέα κτίρια στην περιοχή του Αλιβερίου, ενώ στη συνέχεια τα στελέχη της Δύναμης Βόλου ενημερώθηκαν για θέματα αρμοδιότητας της αστυνομικής διεύθυνσης.

Με την ολοκλήρωση της ενημέρωσης από τον κ. Τόλια, ο κ. Μιχάλης Μιτζικός αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το Διευθυντή, τον συνεχάρη για τις επιτυχίες που πραγματοποιεί η τοπική Αστυνομία και ειδικά για την εξάρθρωση των κυκλωμάτων τρομοκρατίας – ληστειών και εκβιαστών, η οποία μάλιστα έλαβε χώρα τις τελευταίες μέρες στην περιοχή μας.

Ακόμα, δήλωσε σύμφωνος και υποσχέθηκε να βοηθήσει με όσες δυνάμεις διαθέτει για την επίλυση των προβλημάτων που αφορούν την Αστυνομική Διεύθυνση, όπως η επέκταση της γραμμής του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου μέχρι την περιοχή όπου στεγάζεται πλέον η Αστυνομική Διεύθυνση.

Τέλος, ο κ. Μιτζικός και η κ. Τσοπουρίδου επισκέφθηκαν στο γραφείο του και το Διοικητή της Τροχαίας Βόλου, από τον οποίον ενημερώθηκαν για θέματα της αρμοδιότητάς του, εκφράζοντας θερμά συγχαρητήρια στον ίδιο για το πολύτιμο έργο που επιτελεί η Τροχαία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου