ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη Γ. Παπανδρέου στο Βόλο

επίσκεψη-γ-παπανδρέου-στο-βόλο-472660

Συνάντηση με στελέχη του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. θα έχει την ερχόμενη Πέμπτη ο πρώην πρωθυπουργός

Στο Βόλο θα βρίσκεται την ερχόμενη Πέμπτη 18 Ιουνίου ο πρώην πρωθυπουργός, πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ ο Γιώργος Παπανδρέου θα έχει συνάντηση με τη Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος στο Βόλο αλλά και τους υποψηφίους βουλευτές στις τελευταίες εκλογές καθώς και με μέλη του νεοσύστατου ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.

Το οριστικό πρόγραμμα της επίσκεψής του αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες μέρες, ενώ σύμφωνα με τους συνεργάτες του εκτός από το Βόλο, την ίδια μέρα θα βρεθεί και στη Λάρισα. Παράλληλα την Παρασκευή προγραμματίζεται αντίστοιχη επίσκεψη στα Τρίκαλα. Η περιοδεία Παπανδρέου σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα θα ξεκινήσει την ερχόμενη Τετάρτη με πρώτο σταθμό τη Λαμία.

Παρά το ισχνό εκλογικό αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στη Μαγνησία, παραμένουν ενεργά και συμμετάσχουν σε όλες τις διαδικασίες συγκρότησης του Κινήματος.

Ηδη έχει εκλεγεί η Συντονιστική Επιτροπή με Συντονιστή τον Σάκη Σκρίμπα, ενώ επίσης συμμετέχουν οι Γαρ. Αντζούρης, Τάσος Βαΐτσης, Δημ. Ρίζος, Δημ. Γεωργιάδης, Γ. Γεωργαλιός αλλά και οι υποψήφιοι βουλευτές των εκλογών του Ιανουαρίου.

Μετά την 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη που έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο επόμενος σταθμός είναι το συνέδριο για το οποίο αναμένεται να ανοίξει ο προσυνεδριακός διάλογος. Το συνέδριο μάλιστα θα είναι αυτό που θα καθορίσει τις ιδεολογικές και πολιτικές θέσεις, όπως και τις μορφές αυτοοργάνωσης και δικτύωσης του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Το πρόγραμμα εξάλλου περιλαμβάνει συναντήσεις στελεχών και Ομάδων Αυτοοργάνωσης, παρεμβάσεις και οργάνωση συζητήσεων για επίκαιρα ζητήματα που αφορούν την χώρα.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου