ΤΟΠΙΚΑ

Μισή κάθαρση στα ψηφοδέλτια

μισή-κάθαρση-στα-ψηφοδέλτια-851206

Επειτα από πολύωρο «θρίλερ» δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Ηχηρές απουσίες εκείνες των κ.κ. Πέτρου Δούκα, Αριστοτέλη Παυλίδη και Σάββα Τσιτουρίδη. Περιλαμβάνονται στις γαλάζιες λίστες οι κ.κ. Ευάγγελος Μπασιάκος και Αλέξανδρος Κοντός.
Ο Σάββας Τσιτουρίδης αντέδρασε για το κόψιμό του με αιχμηρή δήλωση χαρακτηρίζοντας “άθλια πολιτική απόφαση” τον εξοβελισμό του από τις λίστες της ΝΔ, ενώ εκτιμάται ότι η αναφορά του σε “εκείνους που κάνουν κουμάντο σε Ρηγίλλης και Μαξίμου” φωτογραφίζει ως υπεύθυνο τον Γ. Σουφλιά.
Νωρίτερα, με δήλωσή του είχε ανακοινώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος ο Β. Μαγγίνας, που είχε κατηγορηθεί για την υπόθεση του “αναψυκτηρίου”.
Το θέμα των υποψηφίων τέθηκε επί τάπητος στη συνεδρίαση της εκλογικής επιτροπής αγώνα το μεσημέρι της Δευτέρας, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ωστόσο ανακοινώθηκαν αργά το βράδυ από τη Ρηγίλλης.

Αιχμές από
Τσιτουρίδη

Η δήλωση του κ. Σάββα Τσιτουρίδη μετά την ανακοίνωση των κομματικών ψηφοδελτίων, έχει ως εξής: «Η μη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του νομού Κιλκίς είναι απαράδεκτη και άθλια πολιτική απόφαση από αυτούς που κάνουν κουμάντο στη Ρηγίλλης και το Μαξίμου».

Ο Β. Μαγγίνας

Δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία, Βασίλης Μαγγίνας.
Ο κ. Μαγγίνας σε δήλωσή του υπογραμμίζει ότι “οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν από την παρατεταμένη αμφισβήτηση της υποψηφιότητάς μου επιβάλλουν να μην διεκδικήσω στις προσεχείς εκλογές την ψήφο των συμπολιτών μου. Των πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας, οι οποίοι πάντοτε με περιέβαλαν με την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους. Η εξέλιξη αυτή και με προσβάλει και με αδικεί. Ωστόσο, η προσωπική και πολιτική μου αξιοπρέπεια με υποχρεώνουν να σιωπήσω για να μην δώσω το δικαίωμα στον οιονδήποτε να δημιουργήσει πρόβλημα στην παράταξή μου και στον Κώστα Καραμανλή, την ώρα μιας κρίσιμης εκλογικής μάχης. Εύχομαι κάθε επιτυχία στη ΝΔ”.

Οι υποψήφιοι

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν χθες, οι υποψήφιοι της ΝΔ στους υπόλοιπους θεσσαλικούς νομούς είναι οι εξής:

ΚΑΡΔΙΤΣΑ:
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
ΣΚΟΝΔΡΑ ΑΣΗΜΙΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ
ΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΠΟΛΥΜΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΤΣΙΑΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΛΑΡΙΣΑ:
ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΖΑΧΑΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
ΖΩΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΚΑΜΗΛΑΡΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΙΡΗ) ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ/ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΚΑΡΕΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΤΣIΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ:
ΚΑΛΥΒΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΛΕΓΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΣΥΝΤΑΞ. ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ
ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ-ΠΑΛΙΟΥΡΑ ΚΑΤ.
ΣΚΡΕΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
TΣΑΝΤΗΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου