ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση της Κατ. Παπανάτσιου με τον Σύλλογο Tριτέκνων «Η Αργώ»

συνάντηση-της-κατ-παπανάτσιου-με-τον-σ-477490

Συνάντηση στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, πραγματοποιήθηκε μεταξύ της βουλευτή κ. Κατερίνας Παπανάτσιου και των εκπροσώπων του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Μαγνησίας «Η Αργώ».

Ο Σύλλογος, όπως ανακοινώθηκε από το πολιτικό γραφείο της κ. Παπανάτσιου, ενημέρωσε τη βουλευτή για μία σειρά από ζητήματα που αφορούν τους τρίτεκνους γονείς, όπως η θεσμική εξομοίωσή τους με τους πολύτεκνους, η κρατική μέριμνα για έκπτωση σε εισιτήρια ΜΜΕ, τιμολόγια της ΔΕΗ και δημοτικά τέλη, η βελτίωση των συνθηκών στέγασης και σίτισης των φοιτητών που ανήκουν σε τρίτεκνες οικογένειες, καθώς επίσης και η δυνατότητα μεταγραφής τους κοντά στον τόπο καταγωγής τους, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις.

Στη συνάντηση η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αφού ενημερώθηκε από το Σύλλογο επί των προαναφερθέντων θεμάτων, τους διαβεβαίωσε, όπως τονίζεται σε ανακοίνωσή της, πως οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι αμετακίνητες και ότι δεσμεύτηκε πως θα τους ενημερώσει για τις περαιτέρω κινήσεις τόσο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, όσο και της ίδιας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου