ΤΟΠΙΚΑ

Μία αλλαγή στη λίστα του ΠΑΣΟΚ

μία-αλλαγή-στη-λίστα-του-πασοκ-851206

Διεργασίες μέχρι και στο παραπέντε στην Ιπποκράτους, προκειμένου να κλειδώσει η έβδομη θέση του βουλευτικού ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία.

Τελικά αντί του αγροτοσυνδικαλιστή Δημ. Σπανού προκρίθηκε την τελευταία στιγμή ο γιατρός Γιάννης Πολύζος, που συμμετείχε στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο και το 2007.

Με αλφαβητική σειρά, όπως είχε γράψει και χθες ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, υποψήφιοι θα είναι οι: Γιάννης Βλάχος, Ροδούλα Ζήση, Κώστας Καρτάλης, Βασίλης Νιζάμης, Πετρούλα Ντελεδήμου, Γιάννης Πολύζος και Τζούλια Τσαλίκη.

Τις επόμενες μέρες η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να προχωρήσει και σε επίσημη παρουσίαση του βουλευτικού ψηφοδελτίου, πιθανότατα μετά το τριήμερο της ΔΕΘ.

Στους κόλπους του τοπικού ΠΑΣΟΚ επικρατεί αισιοδοξία, ενώ μεταξύ των υποψηφίων υπάρχει ενωτικό κλίμα και αλληλεγγύη.

Σε δηλώσεις τους οι δύο νυν βουλευτές αλλά και οι άλλοι πέντε υποψήφιοι βουλευτές χαιρετίζουν τη στελέχωση του ψηφοδελτίου και με προσωπικές αναφορές όλοι τους στον Γιώργο Παπανδρέου μιλούν για επικείμενη νίκη του ΠΑΣΟΚ.

«Με την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της νίκης ο Γιώργος Παπανδρέου έδωσε σε όλους το μήνυμα για μια μεγάλη και καθαρή μάχη, που θα οδηγήσει την Ελλάδα μακριά από το τέλμα» επισήμανε η Ροδούλα Ζήση.
Η σημερινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ θα γραφεί στην ιστορία, γιατί οι πολίτες έγιναν κοινωνοί της νέας πολιτικής που θα ακολουθήσει ο Γιώργος Παπανδρέου.
Αυτή τη νέα πολιτική που έχει ανάγκη η χώρα σηματοδοτούν τα ψηφοδέλτια του Κινήματος. Σε αυτή την εκλογική μάχη θα μιλήσουμε για το μέλλον και για το αύριο των παιδιών μας, θα μιλήσουμε για την ανάγκη να αλλάξει πορεία η Ελλάδα.
Όλοι εμείς που συγκροτούμε το ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας θα αγωνιστούμε για την μεγάλη ανατροπή προς όφελος των πολιτών που θα μας δώσουν την εντολή να βγούμε νικητές.
Σε όλους όσοι θα δώσουν την μάχη της νίκης του ΠΑΣΟΚ εύχομαι καλό αγώνα και στις 4 του Οκτώβρη όλοι μαζί με το λαό θα χαράζουμε μια νέα εποχή.
Πυξίδα μας σε αυτή την μάχη θα είναι ο άνθρωπος, τα ιδανικά και οι αξίες μας».
«Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ αποτυπώνει αντιπροσωπευτικά την κοινωνία και είμαι σίγουρος ότι θα τύχει της υποστήριξης των πολιτών της Μαγνησίας. Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία και τους προσκαλώ να εμφανιστούμε στους πολίτες ενωμένοι, γιατί έχουμε την ευθύνη να δείξουμε την εικόνα του νέου ΠΑΣΟΚ που διεκδικεί μια νέα πολιτική ηθική. Ξεκινάμε όλοι μαζί μια εντατική προσπάθεια για να παρουσιάσουμε στον κόσμο της Μαγνησίας τις αναλυτικές μας θέσεις και τα προβλήματα που τους απασχολούν» τονίζει ο κ. Κώστας Καρτάλης.
Ο Γιάννης Βλάχος σε δήλωσή του, αφού επισημαίνει ότι τον τιμά η επιλογή, υπογραμμίζει μεταξύ άλλων: «Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. διαθέτει όραμα και σχέδιο, εμπειρία και θέληση για το μεγάλο ποιοτικό άλμα που είναι απολύτως αναγκαίο για να ξεπερασθεί όχι μόνον η οικονομική, αλλά και η κρίση της πολιτικής, της κοινωνίας και, ιδίως, των αξιών. Οι πολίτες πρέπει να αποτολμήσουν «ένα ποιοτικό άλμα στη πολιτική, στη κοινωνία, στο κράτος. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε επιτέλους τα αυτονόητα. Να πιστέψουμε ξανά στη δύναμη των αξιών. Να αποκηρύξουμε ακόμη και τους κακούς εαυτούς μας. Να μιλήσουμε με καθαρές κουβέντες και καθαρή συνείδηση για καθαρές δουλειές και καθαρά λεφτά. Για να ζήσουμε τη ζωή που αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας. Για ένα ανθρώπινο και καθαρό περιβάλλον. Για δημιουργικότητα με ηρεμία και ασφάλεια. Για την αξιοκρατία και την αξιοπρέπεια. Για ένα Κράτος όχι λάφυρο των λίγων και δυνάστη των πολλών, αλλά κιβωτό του Έθνους μας και υπηρέτη του Λαού μας. Για μια κοινωνία αλληλεγγύης. Για τη κοινωνική Δικαιοσύνη»
Ο Βασίλης Νιζάμης τόνισε: Οι εκλογές της 4ης του Οκτώβρη βρίσκουν τη χώρα μας με μια κρίσιμη καμπή, οικονομική, κοινωνική, ηθική, πολιτική. Υπό το βάρος των αρνητικών δεδομένων που δημιούργησε η Ν.Δ., η απελθούσα κυβέρνηση όχι μόνον δεν ανέλαβε τις ευθύνες της, αλλ’ αντιθέτως οδήγησε την χώρα σε έναν πολιτικό κατήφορο, νομίζοντας ότι έτσι θα διατηρηθεί στην εξουσία, επ’ ωφελεία της ίδιας και των ολίγων ομοτράπεζών της. Αυτή η κυβέρνηση έχει κλείσει τον κύκλο της. Το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών. Ως ενεργό και ανήσυχο μέλος της Μαγνησίας, θα αγωνιστώ για το συμφέρον του τόπου μου με τα όπλα που έχω στη φαρέτρα μου, την τιμιότητα, την ειλικρίνεια, την αγωνιστικότητα και τον καθαρό πολιτικό μου λόγο, χωρίς περιστροφές και αερολογίες».

«Μαζί με όλους τους συντρόφους που στελεχώνουμε τα ψηφοδέλτια του Κινήματος σε ολόκληρη την Ελλάδα, θα δώσουμε μία μεγάλη μάχη για ν’ αλλάξουμε τη χώρα, να δώσουμε λύσεις και προοπτικές στους πολίτες. Αγωνίζομαι μαζί με όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ – και με τους νέους και τις γυναίκες στην πρώτη γραμμή – με εντιμότητα, με ήθος, με αξιοπρέπεια, αλλά και με ενθουσιασμό και με δυναμισμό, για την αλλαγή και την πρόοδο. Για τους πολίτες και για τη Μαγνησία μας. Με τα ιδανικά και τις αξίες μας. Γιατί, στις 4 Οκτωβρίου, η Ελλάδα επιλέγει νέες αξίες. Και η Μαγνησία αξίζει μία νέα επιλογή» δήλωσε η Πετρούλα Ντελεδήμου.

«Οι επικείμενες βουλευτικές εκλογές στις 4 του Οκτώβρη είναι κρίσιμες για το μέλλον του
τόπου τονίζει ο Γιάννης Πολύζος. Το διακύβευμα κραυγαλέο και επιτακτικό όσο ποτέ άλλοτε μένουμε απλοί θεατές στα φαινόμενα διαφθοράς-πελατειακών σχέσεων, ασύδοτης φοροδιαφυγής, στην ανεργία των νέων, στη κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, στην ασυδοσία των καρτέλ ,και του μεγάλου κεφαλαίου, η αγωνιζόμαστε για μια δίκαιη και ανθρώπινη κοινωνία.
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης στρατεύομαι με όλες μου τις δυνάμεις για μια ειλικρινή και έντιμη προσπάθεια για να δει επιτέλους μια “άσπρη” μέρα ο τόπος μου.
Καλώ όλους τους πολίτες της Μαγνησίας να συστρατευθούμε για την οικοδόμηση μιας κοινωνίας που της αξίζει ένα καλύτερο αύριο, με ειλικρίνεια, αξιοπρέπεια και αποφασιστικότητα.»

Η νομαρχιακή σύμβουλος Τζούλια Τσαλίκη επισήμανε «Όλοι μαζί θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τη νίκη. Η Ελλάδα δεν θα είναι ίδια μετά τις 4 Οκτώβρη και η προσπάθεια για να πετύχουμε την αλλαγή θα είναι συλλογική. Μαζί με τους συνυποψηφίους μου θα συμβάλλω για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ και των δυνάμεων της προόδου. Η εντολή των πολιτών να αναλάβει το ΠΑΣΟΚ την διακυβέρνηση της χώρας θα είναι καθαρή, η ευθύνη όλων μας είναι μεγάλη και η προσπάθεια συλλογική.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου