ΤΟΠΙΚΑ

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις εκλογές για το συνδικάτο «Μήτσος Παπαρήγας

κάλεσμα-για-μαζική-συμμετοχή-στις-εκλ-481644

Με ικανοποιητική συμμετοχή -σύμφωνα με την εφορευτική επιτροπή- συνεχίζονται οι αρχαιρεσίες του Συνδικάτου Μετάλλου Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας».

Οι εκλογές συνεχίστηκαν το Σάββατο από τις 10:00 έως 15:00 στο ΕΚΒ. Θα συνεχιστούν σήμερα Δευτέρα 8/6 το πρωί στους χώρους δουλειάς και το απόγευμα από τις 18:30 έως 20:30 στο ΕΚΒ και την Τρίτη 9/6 το πρωί στους χώρους δουλειάς και το απόγευμα από τις 18:30 έως 20:30 στο ΕΚΒ

Η εφορευτική επιτροπή σε ανακοίνωσή της καλεί τους μεταλλεργάτες να συνεχίσουν να προσέρχονται μαζικά στις αρχαιρεσίες, δίνοντας όπως τονίζει «και με αυτόν τον τρόπο απάντηση στη νέα αντιλαϊκή επίθεση και την ανάγκη οργάνωσης των μεταλλεργατών στο Συνδικάτο μας».

«Ηδη -συνεχίζει η εφορευτική επιτροπή στην ίδια ανακοίνωση- η μαζική και συνειδητή συμμετοχή μεταλλεργατών μέσα στους εργοστασιακούς χώρους φαίνεται ότι έχει ενοχλήσει και για άλλη μια φορά συγκεκριμένη ομάδα προσπαθεί με αστείους και αστήρικτους ισχυρισμούς να διαβάλλει και να βάλει εμπόδια στο Συνδικάτο. Σαστίζουν όσοι είναι μαθημένοι στις μεθόδους του εργοδοτικού συνδικαλισμού όταν βλέπουν να ψηφίζουν δεκάδες «ζωντανοί» μεταλλεργάτες μέσα στους χώρους δουλειάς».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου