ΤΟΠΙΚΑ

Κοινή ανησυχία για την κυβερνητική εκτροπή

κοινή-ανησυχία-για-την-κυβερνητική-εκ-851206

Υπάρχει κοινή ανησυχία για την εκτροπή της ΝΔ από δημοκρατικές μεθόδους, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ,που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου στη Βουλή.
Ο κ. Αλαβάνος πρόσθεσε ότι “εκφράσαμε την ανησυχία μας για τη βία κατά των φοιτητών και της νέας γενιάς” και επίσης “εκφράσαμε την ανησυχία μας γιατί έχουμε την πιο άγρια και πιο αντιδημοκρατική επίθεση κατά της αριστεράς και ειδικότερα κατά του Συνασπισμού τα τελευταία χρόνια”. Είναι σημαντικό, είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΝ, “να υπάρξει μια στροφή της κυβέρνησης η οποία πρέπει να σταματήσει να παίζει παιχνίδια με ομάδες βίας”.
Για να υπάρξει έξοδος από την κρίση,είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΝ,εμείς προτείνουμε η κυβέρνηση να αποσύρει ή έστω να αναστείλει την εφαρμογή του νόμου πλαισίου για την Παιδεία.
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις δηλώσεις του Θόδωρου Πάγκαλου, ο πρόεδρος του ΣΥΝ είπε ότι ο κ. Πάγκαλος ανοίγει πράσινο χαλί σε μια γαλάζια επίθεση κατά της αριστεράς και πρόσθεσε ότι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανταγωνίζεται με τον κ. Πολύδωρα καθώς οι δηλώσεις του κ. Πάγκαλου σχετίζονται με τις επιθέσεις ενάντια στην αριστερά.
Ο κ.Αλαβάνος στην ερώτηση αν έθεσε το θέμα στον κ.Γ. Παπανδρέου είπε ότι συζητήθηκαν όλα, πρόσθεσε, ωστόσο, ότι τέτοιες υπερβολές (αναφερόμενος στις δηλώσεις Πάγκαλου) δεν εκφράζουν την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου