ΤΟΠΙΚΑ

Ξανά Παρασκευή το ματς στο Αγρίνιο

ξανά-παρασκευή-το-ματς-στο-αγρίνιο-851206

Από Παρασκευή σε Παρασκευή πηγαίνουν τα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Τουλάχιστον για τις δυο πρώτες αγωνιστικές οι ερυθρόλευκοι λόγω τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων θα αγωνιστούν την συγκεκριμένη ημέρα. Για την πρεμιέρα είναι ήδη γνωστό ότι η βολιώτικη ομάδα θα ανοίξει την αυλαία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής από το ΕΑΚ κόντρα στην Κέρκυρα μεθαύριο Παρασκευή.
Χθες γνωστοποιήθηκε από την Ενωση Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής ότι και το δεύτερο ματς που είναι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο θα μεταδοθεί ζωντανά και θα γίνει την ίδια ημέρα. Αλλωστε ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που συγκεντρώνουν φέτος τα βλέμματα των φιλάθλων και είναι λογικό να καλύπτεται τηλεοπτικά περισσότερο από άλλα συγκροτήματα.
Εν τω μεταξύ η προετοιμασία για την πρεμιέρα κόντρα στους Φαίακες συνεχίζεται με την αισιοδοξία να είναι διάχυτη στις τάξεις της ομάδας. Αλλωστε οι φιλικές νίκες επί Παναθηναϊκού και Αρη έχουν τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του Σάκη Τσιώλη, που το μόνο που θέλουν είναι το «τρίποντο» για την 1η αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι γιορτή και να φέρει χιλιάδες κόσμου στο ΕΑΚ.
Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός περιμένει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση να δει αν θα έχει τελικά στην διάθεσή του τον Παναγιώτη Γλύκο. Ο Βολιώτης τερματοφύλακας ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα στον προσαγωγό και θα προσπαθήσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς αύριο Πέμπτη. Αν καταφέρει και γυμναστεί χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις, τότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση. Εν τω μεταξύ ο δεύτερος τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων, ο Κολίτσι, πήρε ελληνική υπηκοότητα και έτσι δεν πιάνει πλέον θέση ξένου στην ενδεκάδα. Το γεγονός αυτό λύνει τα χέρια του τεχνικού τιμ σε περίπτωση που θελήσει να τον χρησιμοποιήσει.
Για το μεθαυριανό ματς να θυμίσουμε ότι νοκ άουτ έχει τεθεί ο Λεωνίδας Καμπάνταης. Ο έμπειρος επιθετικός, που αποτελεί ένα από τα ονόματα της κατηγορίας, δεν μπορέσει να κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με τα ερυθρόλευκα, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ίσως αυτό αργήσει αρκετά… Οι άνθρωποι της ομάδας ανησυχούν για χιαστό, εκτός από τον πλάγιο σύνδεσμο και περιμένουν και την δεύτερη μαγνητική τομογραφία για να δουν κατά πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του. Σε περίπτωση ολικής ρήξης χιαστού ο Καμπάνταης θα μείνει εκτός για πέντε με έξι μήνες. Αυτό σημαίνει ότι μια από τις σημαντικότερες φετινές επενδύσεις του Αχιλλέα Μπέου χάνει το μισό πρωτάθλημα…
Παράλληλα δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του τεχνικού τιμ ο Πέτρος Κοντέων, που είναι τιμωρημένος από το περσινό πρωτάθλημα, αφού είχε συμπληρώσει επτά κάρτες.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονούνται κανονικά και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος για μια θέση στα πλάνα του Σάκη Τσιώλη, που λίγο πολύ πάντως φαίνεται πώς έχει καταλήξει στην ενδεκάδα. Εκτός από την θέση του τερματοφύλακα, για την οποία περιμένει να δει αν θα είναι απολύτως καλά ο Γλύκος, για τις υπόλοιπες ο Καρδιτσιώτης τεχνικός έχει πάρει τις αποφάσεις του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου