ΤΟΠΙΚΑ

Σφοδρή επίθεση κατά αντιπολίτευσης ~ Ο Αχ. Μπέος απάντησε στα ομαδικά πυρά

σφοδρή-επίθεση-κατά-αντιπολίτευσης-ο-484789

Με φόντο τη διαμόρφωση απέναντι από το Πανθεσσαλικό για τις ανάγκες της εμποροπανήγυρης

Σφοδρή επίθεση εναντίον της αντιπολίτευσης στο Δήμο Βόλου, εξαπέλυσε την Παρασκευή από το χώρο απέναντι από το Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Δήμαρχος, Αχιλλέας Μπέος. Αφορμή στάθηκαν τα ομαδικά πυρά που δέχθηκε την προηγούμενη ημέρα η δημοτική αρχή για το ξερίζωμα 15 δέντρων, το ξήλωμα φωτιστικών σωμάτων και ποτιστικών συστημάτων, προκειμένου να διαμορφωθεί ο χώρος για την εμποροπανήγυρη που θα φιλοξενηθεί στη συγκεκριμένη έκταση από 3 έως 9 Ιουλίου.

Ρεπορτάζ: ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Ο κ. Μπέος διέψευσε το ξερίζωμα δέντρων. «Βγάλαμε μερικές πικροδάφνες και ξερά χόρτα για να διαμορφώσουμε το χώρο», είπε. Αναφορικά με τα φωτιστικά σώματα, ήταν κατηγορηματικός: «Ποιον θα ρωτήσουμε; Τον Πατσιαντά, το Γαργάλα ή την Κοκκινάκη; Τους ανύπαρκτους; Τι προσφέρανε τόσα χρόνια στην πόλη; Εμείς θα αποφασίσουμε και θα κριθούμε για τις ενέργειές μας. Αφήστε μας να δουλέψουμε».

Σύμφωνα με τον κ. Μπέο, ο χώρος απέναντι από το Πανθεσσαλικό που θα φιλοξενήσει την εμποροπανήγυρη θα καθαριστεί από ξερά χόρτα και σκουπίδια, θα διαμορφωθεί και θα γίνουν φυτεύσεις. Θα μπουν επίσης παγκάκια. «Να έρχεται ο κόσμος και να χαίρεται», υποστήριξε. «Η Ν. Ιωνία είναι παρατημένη. Θέλουμε να ρίξουμε βάρος στη Ν. Ιωνία. Βόλος δεν είναι μόνο το κέντρο της πόλης», ανέφερε ο κ. Μπέος.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην προσπάθεια καθαρισμού του χώρου πέριξ του Πανθεσσαλικού Σταδίου στην αρχή της θητείας της δημοτικής αρχής, οπότε και απομακρύνθηκαν 19 φορτηγά από σκουπίδια και ξερά χόρτα. «Ο κόσμος πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θέλει: μια δημοτική αρχή που προσπαθεί και δημιουργεί ή αυτούς που οδήγησαν την πόλη στην απαξίωση. Η σημερινή δημοτική αρχή έχει 17 έργα εν εξελίξει στην πόλη. Η αντιπολίτευση μοναδικό στόχο έχει να προκαλέσει προβλήματα στη δημοτική αρχή και να μην δημιουργεί, να μην κάνει ούτε απλά έργα. Πήγαμε στον Εισαγγελέα για τις εσοχές που δώσαμε ανάσα στο κυκλοφοριακό, για τα αδέσποτα, για το σιντριβάνι. Αμάν, αμάν, φθάνει πια», ξέσπασε ο Δήμαρχος.

Εξαπέλυσε δε σφοδρή επίθεση στην αντιπολίτευση. «Σε λίγο αυτοί οι άνθρωποι δεν θα κυκλοφορούν ούτε με κουκούλα επειδή έχουν μάθει να κάνουν παρέα με κουκουλοφόρους. Είναι ντροπή, τι κάνουμε; Καθαρίζουμε έναν παρατημένο χώρο. Δεν θα τους γίνει το χατίρι. Δεν τους βλέπουμε. Είναι τόσο λίγοι που δυστυχώς λυπάμαι γι’ αυτούς και ακόμη περισσότερο για τους πολίτες του Βόλου που είχαν την ατυχία να εκπροσωπούνται από τέτοιους απατεώνες πολιτικούς. Ξεθάψατε μέχρι και κάποιον Τσαμπάζη, που πήρε 42 σταυρούς, που ούτε η μάνα του δεν τον ψήφισε», είπε σε αυστηρό ύφος.

Οι δηλώσεις έγιναν με φόντο εργαζόμενους του δήμου να συνεχίζουν το κούρεμα και την απομάκρυνση των ξερών χόρτων και την αποκομιδή των σκουπιδιών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου