ΤΟΠΙΚΑ

Σε τροχιά λειτουργίας το Ολυμπιακό Σκοπευτήριο

σε-τροχιά-λειτουργίας-το-ολυμπιακό-σκ-489442

Εγκαινιάστηκε ο νέος χώρος που κατασκευάστηκε με πόρους του Κυνηγετικού Συλλόγου και του Σκοπευτικού Ομίλου

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Σκοπευτηρίου του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου στη Νέα Αγχίαλο. Πρόκειται για σκοπευτήριο Ολυμπιακών προδιαγραφών πήλινου στόχου, το οποίο θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους λάτρεις της σκοποβολής, αλλά και χώρο διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων.

Το συγκεκριμένο έργο ολοκληρώθηκε χάρη στην υπομονή και το μεράκι των ανθρώπων του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου και του Σκοπευτικού Ομίλου του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου, μετά από ένα πολυετή αγώνα με τη γραφειοκρατία απέναντι σε μεγάλα εμπόδια και χωρίς την παραμικρή οικονομική βοήθεια από κανέναν αθλητικό φορέα. Το έργο κόστισε περίπου 700.000 ευρώ, ποσό που εξασφαλίστηκε από ιδίους πόρους ταυ Κυνηγετικού Συλλόγου, ο οποίος αριθμεί 1.800 μέλη.

Πρόκειται για ένα Σκοπευτήριο Ολυμπιακών Προδιαγραφών πήλινου στόχου, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου και είναι έτοιμο να φιλοξενήσει οποιονδήποτε αγώνα πήλινου στόχου διεθνών και πανελληνίων πρωταθλημάτων. Στην εκδήλωση των εγκαινίων παρευρέθησαν οι Βουλευτές Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Χρήστος Μπουκώρος, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, οι Αντιδήμαρχοι Βόλου Γεωργία Μποντού-Τοκαλή, Τάσος Μπατζιάκας, Γιώργος Μουλάς, Δημήτρης Λιβογιάννης, ο πρόεδρος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Παύλος Κανελλάκης, ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας Ευάγγελος Μπαλατσός, ο υπεύθυνος Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής Στέργιος Συρταδιώτης, ο Διοικητής της 111 Πτέρυγας Μάχης Κων/νος Κελλάρης, ο Αστυνομικός Διοικητής Αθανάσιος Τόλιας, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Χαράλαμπος Πόζογλου, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμυρού Δ. Βελόνης, πολιτειακοί φορείς και δεκάδες φίλοι του κυνηγιού και της σκοποβολής, μέλη του συλλόγου κ.α.

Μετά τον Αγιασμό και τις σύντομες ομιλίες, έγινε η κοπή της κορδέλας από τον πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου Γεώργιο Σιώρο, τον πρόεδρο του Σκοπευτικού Ομίλου του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου Φίλιππο Γκριναφίδη μαζί με τον πρόεδρο της ΣΚΟΕ Παύλο Κανελλάκη.

Στη συνέχεια έγινε επίδειξη σκοποβολής από μικρά παιδιά με στόχο μπαλόνια και την σκυτάλη πήραν αναγνωρισμένοι αθλητές στο χώρο της σκοποβολής με διακρίσεις και συμμετοχές σε τοπικό, πανελλαδικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου