ΤΟΠΙΚΑ

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ «Οι συκοφάντες ποντικοί θα γυρίσουν στην τρύπα τους»

σκληρη-απαντηση-του-νομαρχη-οι-συκοφ-851206

Σχολιάζοντας τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας μετά από ανώνυμη καταγγελία στην Εισαγγελία, ο Νομάρχης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Φαίνεται ότι κάποιοι «ανώνυμοι καταγγέλλοντες» που αδυνατούν να χωνέψουν την ήττα στις πρόσφατες νομαρχιακές εκλογές, ενοχλούνται με τις πρακτικές της διαφάνειας και της δημοσιότητας που ακολουθεί η νέα Νομαρχιακή Αρχή. Η έρευνα του κ. Εισαγγελέα είναι ευπρόσδεκτη, αφού μας προσφέρει μία πρώτης τάξης ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν μια για πάντα τα πράγματα και να χωθούν ξανά στην τρύπα τους οι συκοφάντες «ποντικοί».
Από την πρώτη στιγμή παρουσίασα αυτοβούλως, ανοιχτά και δημόσια, τους συνεργάτες μου και τα καθήκοντά τους στον αγώνα για την εξυπηρέτηση των πολιτών. Έχω επανειλημμένα δηλώσει στις συνεδριάσεις του νομαρχιακού συμβουλίου ότι: Πρώτον, μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία πρόσληψη. Δεύτερον, έχουν κινηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες για τον ορισμό Γενικού Γραμματέα και τριών συμβούλων. Τρίτον, οι συνεργάτες μου προσφέρουν μέχρι σήμερα αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.
Εάν κάποιοι νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο θα προκαλέσουν αντιπερισπασμό για τα πεπραγμένα του παρελθόντος, θέλουμε να υπενθυμίσουμε σε αυτούς τους γνωστούς-άγνωστους «ανώνυμους καταγγέλλοντες» ότι η Μαύρη Βίβλος των διοικητικών μεθοδεύσεων του παρελθόντος, είναι το σταθερό αντιπαράδειγμα της νέας Νομαρχιακής Αρχής στον αγώνα της για διαφάνεια, δημοσιότητα και αξιοκρατία.
Μακάρι και η προηγούμενη νομαρχιακή αρχή να είχε ακολουθήσει την ίδια τακτική για να ενισχύσει το έργο της Νομαρχίας και να μην άφηνε να πάει χαμένο το δημόσιο χρήμα που προβλεπόταν για συμβούλους και συνεργάτες. Δυστυχώς, όμως, οι παραλυτικές εσωτερικές ισορροπίες και οι ενδοκομματικοί ανταγωνισμοί δεν επέτρεπαν την πολυτέλεια τέτοιων πρωτοβουλιών…»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου