ΤΟΠΙΚΑ

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός Βόλου

σαρωτικός-ο-ολυμπιακός-βόλου-851206

Πολύ καλός χθες ο Ολυμπιακός κέρδισε όχι απλά ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, αλλά έδειξε ότι πλέον είναι πιο έτοιμος από ποτέ για την μεγάλη κατηγορία. Στο χθεσινό ματς μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και του Αρη (4-3) στο τέλος η καλή εικόνα χάλασε εκτός αγωνιστικού χώρου, με τον πετροπόλεμο ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων, αφού οι φίλαθλοι από τη Θεσσαλονίκη προκάλεσαν και ζημιές στο ΕΑΚ!!!
Ο Ολυμπιακός είχε διαστήματα που έδειξε από άλλο πλανήτη και πήρε δίκαια τη νίκη από τον Αρη, ενώ είχε κέρδος και τους πιο νέους παίκτες του στο πρώτο τους παιγνίδι με τα ερυθρόλευκα … Ο Μάρτινς Ροτζέριο στο πρώτο 45λεπτο, οι Καρλόπουλος και Αμπράμοβιτς στην επανάληψη, ο Κοτίτσας, το δίδυμο Μόνχε – Ούμπιντες, ο Πλιάγκας αλλά και όλοι οι παίκτες που έπαιξαν έδειξαν διάθεση νικητή. Ετσι ο Ολυμπιακός, αφού έμαθε πως τα λάθη δεν συγχωρούνται όταν παίζεις με μεγάλη ομάδα και δέχθηκε γκολ στο 2ο λεπτό κάθε ημιχρόνου… κατάφερε να βρει τους δρόμους αλλά και την ποιότητα ως ομάδα να φθάσει στην ανατροπή και στη νίκη.
Ο Σάκης Τσιώλης άλλαξε αρκετούς παίκτες αλλά όχι τακτική, με τους «ερυθρόλευκους» να παίζουν με σύστημα 4-4-2 με ρόμβο.
Ο Κολίτσι υπερασπίστηκε την «ερυθρόλευκη» εστία (ο Γλύκος αντιμετωπίζει κάποιο μικρό πρόβλημα τραυματισμού), ενώ οι δύο πλάγιοι μπακ ήταν οι Κοτίτσας (δεξιά) και Κακαράς (αριστερά). Ο Λιόλιος και Αρβανίτης αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ ο Άλβαρεζ αγωνίστηκε ως αμυντικός χαφ. Ο Ούμπιντες έπαιξε ως δεξιός μέσος, ο Μόνχε είχε αντίστοιχο ρόλο από την αριστερή πλευρά, ενώ στην κορυφή του ρόμβου αγωνίστηκε ο Ροτζέριο. Τις δύο επιθετικές αιχμές των «ερυθρολεύκων» αποτέλεσαν οι Χανιώτης και Καμπάνταης.
Από την άλλη πλευρά ο Άρης έπαιξε με σύστημα 4-2-3-1 και επιθετικούς στα μετόπισθεν… Την τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά αποτέλεσαν οι Πίντο, Νασούτι, Κουλοχέρης και Αραβίδης, ενώ οι δύο αμυντικοί χαφ ήταν οι Πρίττας και Φερνάντες!! Οι τρεις επιθετικοί χαφ ήταν οι Ντέιλι (αριστερά), Χαβίτο (δεξιά) και Κάμπορα (κεντρικό χαφ). Επιθετική αιχμή των «κίτρινων» ήταν ο Λαμπριάκος.
Ο Αρης προηγήθηκε μόλις στο 2’ με τον Κάμπορα μετά από λάθος του Λιόλιου. Στο 20ο λεπτό ο Μάρτινς Ροτζέιρο έκανε ένα δυνατό σουτ, με τον Πέσκοβιτς να μην συγκρατεί την μπάλα και ο επερχόμενος Καπάνταης στην επαναφορά έκανε το 1-1.
Στο 47’ ο Χαβίτο με ψηλοκρεμαστό πλασέ έδωσε το προβάδισμα στον Αρη (2-1). Ωστόσο στο 62’ ο Αμπράμοβιτς ισοφάρισε σε 2-2 για τον Ολυμπιακό, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μόνχε με πέναλτι έκανε το 3-2 (το κέρδισε ο Καρλόπουλος απο τον Γκιάρο).
Στο 72’ ο Πλιάγκας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-2 για τον Ολυμπιακό, ενώ το τελικό 4-3 διαμόρφωσε ο Πίτου Γκαρσία στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Αρη.
Διαιτητής: Ντάκος (Ξάνθης)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β: Κολίτσι (61’Καλογεράκης) Κοτίτσας (61’ Ψυχογιός), Κακαράς (61’ Ζαραδούκας, 86’ Ανδρίκος), Λιόλιος (46’ Σωτήρχος), Αρβανίτης (46’ Κοντέων), Άλβαρεζ (61’ Καρλόπουλος), Μόνχε (79’ Ιακωβάκης), Ουμπίντες (82’ Μητρόπουλος), Ροτζέριο (46’ Πλιάγκας), Καμπάνταης (46’ Αμπράμοβιτς), Χανιώτης (44’ Μπουλούτ).

ΑΡΗΣ: Πέσκοβιτς (46’ Πιοβεζάν), Πίντο (74’ Νέτο), Αραβίδης (63’ Γραικός), Νασούτι (46’ Γκιάρο), Κουλοχέρης, Πρίττας (58’ Κάλβο), Φερνάντες (79’ Οικονομόπουλος), Ντέιλι (60’ Γκαρσιάν), Κάμπορα (46’ Ρόβας), Χαβίτο (66’ Γκαρσία), Λαμπριάκος (60’ Κόκε).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου