ΤΟΠΙΚΑ

Συναυλία με τους «ONIRAMA»

συναυλία-με-τους-onirama-851206

Το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας, οι «ΟΝΙRΑΜΑ», θα εμφανιστούν σήμερα Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου, για να χαρίσουν την καλύτερή τους διάθεση και πολλές επιτυχίες στους πολυάριθμους θαυμαστές τους. Η συναυλία διοργανώθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Φερών με χορηγό επικοινωνίας την εφημερίδα «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ». Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι αφιερωμένη στους νέους κι όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φερών κ. Παπαδάμ «ο Δήμος Φερών, που είναι πάντα κοντά στους νέους διοργανώνει πέρα από τις καθιερωμένες πολιτιστικές του δραστηριότητες, μια ακόμη εκδήλωση για τη νεολαία, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες στο μέλλον».
Οι «ONIRAMA» που θα εμφανιστούν απόψε στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου, είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στο νεανικό κοινό και έχουν κερδίσει περίοπτη θέση στις καρδιές των νεαρών φίλων της μουσικής. Η δημοφιλής μουσική παρέα σχηματίσθηκε τον Οκτώβριο του 2000 μετά από προτροπή του Θοδωρή και του Διονύση, οι οποίοι και γνωρίστηκαν στο στρατό. Τα υπόλοιπα ιδρυτικά μέλη ήταν τα αδέλφια Γιώργος και Δημήτρης, ενώ λίγους μήνες αργότερα ενσωματώθηκε στο σχήμα ο Κώστας. Οι εμφανίσεις τους ξεκίνησαν στη μουσική σκηνή Μεσόγειος. Αρχικά το όνομα του συγκροτήματος ήταν ‘MIXIN UP THE MEDICINE’. Το 2003 έρχεται στη μπάντα ο Χρήστος και ξεκινούν μια σειρά εμφανίσεων στο Μύλο, στο Shark, στο Ρόδον Club στην Αθήνα και σε διάφορα φεστιβάλ. Στα μέσα του 2003 το όνομα αλλάζει και γίνεται ONIRAMA, με πρώτη μεγάλη επιτυχία το τραγούδι «Ο χορός» (κλείσε τα μάτια).
Το γκρουπ απαρτίζεται από τους: Θοδωρή Μαραντίτη, τραγούδι, ακουστική κιθάρα,
Γιώργο Κοκονίδη, ηλεκτρική κιθάρα, Δημήτρη Κοκονίδη, τύμπανα, Διονύση Φρατζή, μπάσο, Κώστα Καρακατσάνη, βιολί, φυσαρμόνικα και Χρήστο Τρεσίντση, πιάνο. Το Δεκέμβριο του 2005 κυκλοφορεί από τη Lyra η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες» που περιέχει 10 τραγούδια τους με τον ιδιαίτερο ποπ – ροκ ήχο που τους χαρακτηρίζει. Για τον δίσκο αυτό κερδίζουν την υποψηφιότητα στα Βραβεία Αρίων στην κατηγορία Ποπ Συγκρότημα. Τον Ιούνιο του 2008 κυκλοφορεί το νέο τους άλμπουμ «Κλεψύδρα» που γίνεται χρυσό, ενώ το ομώνυμο τραγούδι σκαρφαλώνει στην 1η θέση του επίσημου ραδιοφωνικού Music Control, όπου και παραμένει για πολλές εβδομάδες.
Η τιμή εισόδου στην αποψινή συναυλία είναι 5 ευρώ και εισιτήρια προπωλούνται στο κατάστημα «Classic» στο Βόλο, στο βιβλιοπωλείο Λουφόπουλου στο Στεφανοβίκειο, στο βιβλιοπωλείο Κυρίτση στο Ριζόμυλο, στην Χρυσή Ακτή, στο καφέ μπαρ «Γκόλντεν Μπιτς» και στο Βελεστίνο, στο ΚΕΠ του Δήμου Φερών. Για περισσότερες πληροφορίες οι φίλοι του γκρουπ μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 2425350200.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου