ΤΟΠΙΚΑ

Κατασκήνωση στην πόλη από τη Μητρόπολη Δημητριάδος

κατασκήνωση-στην-πόλη-από-τη-μητρόπολ-501045

Πρωτοποριακό θερινό πρόγραμμα με τίτλο «Κατασκήνωση στην πόλη» υλοποιεί το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος στη διάρκεια του φετινού Ιουνίου, στο πλαίσιο της πνευματικής και Χριστιανικής καλλιέργειας των παιδιών. Στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργική απασχόληση παιδιών που βασίζεται σε σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους (θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητική αγωγή, σωματική άσκηση, εικαστικά, εκπαιδευτικές εκδρομές).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών. Το πρόγραμμα αρχίζει την Τρίτη 16 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Τρίτη 30 Ιουνίου, 7:30 έως 15:00.

Χώρος υλοποίησης του προγράμματος είναι οι εγκαταστάσεις του εκπαιδευτηρίου «Αγιος Απόστολος ο Νέος» που βρίσκεται στην περιοχή Αλιβερίου, απέναντι από το νέο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Το ποσό συμμετοχής είναι 150 ευρώ για κάθε παιδί (για αδέλφια, έκπτωση 50% στο δεύτερο παιδί). Η μετακίνηση των παιδιών θα πραγματοποιείται με πούλμαν κατόπιν συνεννόησης με επιπλέον πληρωμή. Εγγραφές: Δευτέρα και Τετάρτη, 6 μ.μ. έως 8 μ.μ. έως 10 Ιουνίου (Πνευματικό Κέντρο Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, Περραιβού με Πολυμέρη). Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 24210 31456, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου