ΤΟΠΙΚΑ

Κύπελλο: Λάρισα – Γιάννενα στο δρόμο για τον Βόλο

κύπελλο-λάρισα-γιάννενα-στο-δρόμο-γ-851206

Να… μικρύνουν την απόσταση από το Βόλο θέλουν Λάρισα και ΠΑΣ Γιάννινα. Ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ των δύο ιστορικών ομάδων διεξάγεται σήμερα (19:00, ΝΕΤ) στο κατάμεστο, όπως δείχνουν οι πωλήσεις των εισιτηρίων, Αλκαζάρ και αποτελεί μεγάλη πρόκληση και για τις δυο επαρχιακές ομάδες.
Ωστόσο, δεν είναι λίγοι οι παίκτες της Λάρισας που τονίζουν ότι έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, ο πραγματικός… τελικός είναι αυτός με τον Ηρακλή, την Κυριακή, για το πρωτάθλημα! Η είδηση στο «στρατόπεδο» της Λάρισας είναι η επιστροφή του Αλέξη Γαβριλόπουλου στις επίσημες υποχρεώσεις, ύστερα από περίπου τέσσερις μήνες, λόγω τραυματισμού.
Πάντως, η επιλογή της αποστολής έκρυβε αρκετές εκπλήξεις, κάτι που είχε προαναγγείλει ο Δώνης, λόγω της πληθώρας επιλογών. Εκτός τέθηκαν οι τραυματίες Βενετίδης (είναι στο στάδιο της αποθεραπείας) και Φωτάκης (πρόβλημα στους προσαγωγούς), ενώ προφυλάχθηκε ενόψει Ηρακλή και ο Μπαχράμης, μολονότι προπονήθηκε κανονικά.
Με Σαϊτιώτη στη Λάρισα
Οι φιλοξενούμενοι μετέβησαν στη Λάρισα με στόχο να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα, ενόψει της ρεβάνς στους «Ζωσιμάδες». Ο Γιάννης Παπακώστας έχει ζητήσει από τους παίκτες να προσπαθήσουν πετύχουν ένα γκολ, ενώ τους τόνισε ότι το άγχος είναι στην πλευρά της ΑΕΛ.
Στον αγωνιστικό τομέα, ο Γιώργος Σαϊτιώτης, τελικά, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αφού το ιατρικό επιτελείο ανέφερε ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, παρά την γαστρεντερίτιδα. Εκτός έμειναν ο τραυματίας Σαρμιέντο και ο τιμωρημένος Αντάντο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου