ΤΟΠΙΚΑ

«Πρωταρχικός στόχος το μηδέν στην άμυνα»

πρωταρχικός-στόχος-το-μηδέν-στην-άμυ-851206

Διάχυτη είναι η αισιοδοξία στις τάξεις του συγκροτήματος της Νίκης μετά την εντός έδρας επιτυχία επί του πρωτοπόρου Λεβαδειακού, που ανανέωσε τις ελπίδες για παραμονή στην Β’ Εθνική. Επόμενος στόχος για τους κυανόλευκους είναι να μπορέσουν να διατηρήσουν το αήττητο για έκτο σερί παιχνίδι, κάτι που για να συμβεί θα πρέπει να μην ηττηθούν στην Τρίπολη από τον Αστέρα την Κυριακή.
Το συγκρότημα της Ν. Ιωνίας δεν έχει δεχτεί γκολ στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις και σύμφωνα με τον Βαγγέλη Ρουμελιώτη όλα θα ξεκινήσουν από την άμυνα και στο ματς με την ομάδα της Πελοποννήσου: «Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο. Δεν γίναμε ξαφνικά υπερομάδα επειδή κερδίσαμε τον Λεβαδειακό. Το θετικό είναι οτι όλη η ομάδα συμπεριφέρεται καλύτερα αμυντικά και από την άμυνα πιστεύω θα εξαρτηθεί αν θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη. Για μένα ο Αστέρας παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο της κατηγορίας. Πρωταρχικός στόχος είναι να μην δεχτούμε γκολ».
Οσον αφορά στο τι έχει αλλάξει από την μέρα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Σταύρο Διαμαντόπουλο και η ομάδα παρουσιάζεται συνεχώς όλο και πιο βελτιωμένη, ο 29χρονος αμυντικός θεωρεί οτι είναι θέμα ψυχολογίας: «Αλλαξε πάνω απ’ όλα την ψυχολογία μας. Εκεί ήταν το μυστικό. Ο κ. Διαμαντόπουλος κατάφερε να μας «κερδίσει». Είναι από τους λίγους προπονητές, που ξέρω, που κάνει τα πάντα για τους ποδοσφαιριστές του. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για να μπορέσει η ομάδα να ανακάμψει».
Το δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια δεν «τρομάζει» τον Βαγγέλη Ρουμελιώτη και τους συμπαίκτες του. Αλλωστε σύμφωνα με τον Βολιώτη ποδοσφαιριστή στο δεύτερο γύρο γίνονται τα πιο απίθανα πράγματα: «Εχουμε μια εξαιρετικά δύσκολη τετράδα παιχνιδιών με ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν και άλλες που παλεύουν για την παραμονή. Καμία τους δεν είναι αδιάφορη. Τρίπολη, Πανθρακικός, Γιάννενα και Προοδευτική θα είναι δύσκολοι αντίπαλοι, εκτός αν η Προοδευτική έχει ήδη χάσει κάθε ελπίδα της για παραμονή μέχρι τότε. Δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί το πρωτάθλημα και τι ενδιαφέρον θα έχει η κάθε ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε έως το τέλος. Στον δεύτερο γύρο ενός πρωταθλήματος γίνονται συνήθως τα πιο απίθανα πράγματα. Πιστεύω οι εκπλήξεις να είναι με το μέρος μας και όλα να πάνε καλά».
Χωρίς Μπαλάφα στην Τρίπολη
Η απόφαση του τεχνικού τιμ ήταν ο Δημήτρης Μπαλάφας να εκτίσει τις δυο αγωνιστικές τιμωρίας του στους αγώνες με τον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΣ Γιάννενα. Ετσι για το Κυριακάτικο ματς εκτός του Σπύρου Γκάγκα που είναι επίσης τιμωρημένος ο Σταύρος Διαμαντόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει και στον αρχηγό, η παρουσία του οποίου ήταν καταλυτική στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας. Ο Μιχάλης Κουτσογιάννης που επίσης συμπλήρωσε επτά κίτρινες θα απουσιάσει από τα ματς με Πανθρακικό και ΠΑΣ.
Οι κυανόλευκοι επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό. Το πρωί θα κάνουν βάρη και το απόγευμα θα γυμναστούν κανονικά στο γήπεδο, όπου θα δοκιμάσει να μπει και ο Αφόνσο που αποχώρησε με τράβηγμα από το ματς με τον Λεβαδειακό.
«Εκστρατεία» στην Τρίπολη
Εκδρομή στην Τρίπολη διοργανώνουν το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» και ο Σ. Φ. Blue Angels. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
Blue Club: «Μπράβο στους παίκτες μας που είναι ψυχάρες. Ετσι πρέπει κάθε Κυριακή. Πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας: Διοίκηση και κόσμος. Το Blue Club «Π. Ντοκούζης» διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην Τρίπολη. Αναχώρηση Σάββατο μεσημέρι, διανυκτέρευση στο Ναύπλιο και την Κυριακή στην Τρίπολη για τον αγώνα της Νικάρας μας.
Blue Angels: «Ο Σ. Φ. Blue Angels διοργανώνει εκδρομή για τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Νίκη Βόλου. Ολοι στην Τρίπολη γιατί δε σε αφήσαμε μόνη ποτέ Νικάρα. Δηλώσεις συμμετοχές στα γραφεία του συνδέσμου «Κρήτης με Μαιάνδρου» μέχρι Σάββατο βράδυ 17 Μαρτίου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου