ΤΟΠΙΚΑ

Συναυλία των «ΟΝΙΡΑΜΑ» στο Βελεστίνο

συναυλία-των-ονιραμα-στο-βελεστίνο-851206

Το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας οι «ΟΝΙΡΑΜΑ» θα πραγματοποιήσει συναυλία την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ στο Δημοτικό Κατάστημα Βελεστίνου. Η συναυλία πραγματοποιείται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Φερών με χορηγό επικοινωνίας την εφημερίδα «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» και η τιμή εισόδου είναι 5 ευρώ.
Οι ONIRAMA σχηματίστηκαν τον Οκτώβριο του 2000 μετά από προτροπή του Θοδωρή και του Διονύση, οι οποίοι και γνωρίστηκαν στο στρατό. Τα υπόλοιπα ιδρυτικά μέλη ήταν τα αδέλφια Γιώργος και Δημήτρης, ενώ λίγους μήνες αργότερα ενσωματώθηκε στο σχήμα ο Κώστας. Οι εμφανίσεις τους ξεκίνησαν στη μουσική σκηνή Μεσόγειος. Αρχικά το όνομα του συγκροτήματος ήταν ‘MIXIN UP THE MEDICINE’ βγαλμένο από ένα στίχο του Bob Dylan και αντικατόπτριζε το σχετικά ευρύ μουσικό φάσμα που κάλυπτε η μπάντα. Το 2003 έρχεται στη μπάντα ο Χρήστος και ξεκινούν μια σειρά εμφανίσεων στο Μύλο, στο Shark, στο Ρόδον Club στην Αθήνα και σε διάφορα φεστιβάλ. Στα μέσα του 2003 το MIXIN UP αλλάζει και γίνεται ONIRAMA. Μια λέξη σύνθετη από τα «ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ» και έτσι το όνειρο του συγκροτήματος αρχίζει να πραγματοποιείται. Το τραγούδι τους «Ο χορός»(κλείσε τα μάτια) έχει ήδη αρχίσει να τραγουδιέται και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όποιον το ακούει.
Τον Δεκέμβριο του 2005 κυκλοφορεί, από τη Lyra, η πρώτη δισκογραφική δουλειά των ONIRAMA με τίτλο: «Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες» που περιέχει 10 τραγούδια τους με τον ιδιαίτερο ποπ – ροκ ήχο που τους χαρακτηρίζει. Για το δίσκο αυτό κερδίζουν την υποψηφιότητα στα Βραβεία Αρίων στην κατηγορία Ποπ Συγκρότημα. Τον Ιανουάριο του 2006 παίρνουν μέρος στο σύγχρονο μιούζικαλ «Φρουτοπία» του Ευγένιου Τριβιζά, παίζοντας ζωντανά μουσική στην παράσταση, που ανεβαίνει στην Αποθήκη του Μύλου σε σκηνοθεσία και χορογραφίες του Κωνσταντίνου Ρήγο, ενώ δεν σταματούν όλη τη χρονιά τις εμφανίσεις τους σε διάφορα club της πόλης. Τον Ιανουάριο του 2007 ο Κωνσταντίνος Ρήγος σκηνοθετεί το videoclip του νέου τους single «Μια μέρα θα ’ρθεις», διασκευή του γνωστού τραγουδιού του Μάικ Ροζάκη σε νέο mix από τους Micro. Στις 21 Φεβρουαρίου εμφανίζονται μαζί με τον Αντώνη Ρέμο στο secret concert που διοργανώνει το MAD TV και κλέβουν τις εντυπώσεις. Τον Ιούνιο του 2008 κυκλοφορεί το νέο τους άλμπουμ «Κλεψύδρα». Η «Κλεψύδρα» γίνεται χρυσή και το ομώνυμο τραγούδι σκαρφαλώνει στην 1η θέση του επίσημου ραδιοφωνικού Music Control, όπου και παραμένει για πολλές εβδομάδες. Τον Ιανουάριο του 2009 ξεκίνησαν οι εμφανίσεις τους στο Άνοδος Stage, όπου για μια ακόμη φορά γίνεται το αδιαχώρητο.
Το γκρουπ απαρτίζεται από τους: Θοδωρή Μαραντίτη, τραγούδι, ακουστική κιθάρα,
Γιώργο Κοκονίδη, ηλεκτρική κιθάρα, Δημήτρη Κοκονίδη, τύμπανα, Διονύση Φρατζή, μπάσο, Κώστα Καρακατσάνη, βιολί, φυσαρμόνικα και Χρήστο Τρεσίντση, πιάνο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου