ΤΟΠΙΚΑ

Σκληρή απάντηση του Νομάρχη στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας

σκληρή-απάντηση-του-νομάρχη-στη-νοδε-μ-851206

«Οι επόμενες νομαρχιακές εκλογές θα δώσουν το μήνυμα και είναι ιδιαίτερα ηχηρό». Αυτή είναι η απάντηση που δίνει μεταξύ άλλων ο Νομάρχης Μαγνησίας Απόστολος Παπατόλιας στην προχθεσινή ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας.

Η ανακοίνωση της Π.Ε. ΠΑΣΟΚ Θεσσαλίας στην οποία με σκληρό λόγο αναφερόταν ότι ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Θεσσαλίας Φώτης Γκούπας «λειτουργεί ως κομματάρχης της ΝΔ» και χαρακτήριζαν την συμπεριφορά του στην αντιδικία που έχει ξεσπάσει μεταξύ αυτού και του Νομάρχη Μαγνησίας, «πρωτοφανή, μικρόψυχη και πέραν κάθε δεοντολογίας», ήρθε η απάντηση προχθές της ΝΟΔΕ Μαγνησίας.

Στην ανακοίνωση της η ΝΟΔΕ επίσης με σκληρό λόγο κατηγορούσε το κ. Παπατόλια για «αντιπολίτευση στο καλό του τόπου και απαξίωση του θεσμού του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας».

Σήμερα ο Νομάρχης Μαγνησίας Απόστολος Παπατόλιας δίνει απάντηση στην ανακοίνωση της ΝΟΔΕ και μεταξύ άλλων αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας βρίσκεται σε προφανή αναντιστοιχία με τα αισθήματα που επικρατούν στην εκλογική βάση του κυβερνώντος κόμματος.
Δεν υπάρχει κανείς στο νομό μας, που να μη γνωρίζει ότι οι πολίτες που ψηφίζουν τη Ν.Δ. αποδοκιμάζουν κι αυτοί χωρίς κανένα δισταγμό τις πρακτικές της ευνοιοκρατίας, της άδικης και διακριτικής μεταχείρισης, καθώς και της κομματικής εμπάθειας που εκφράζει ο κ. Γκούπας. Πρακτικές για τις οποίες σιωπά η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ και οι οποίες έχουν πλήξει μέχρι σήμερα βάναυσα το συμφέρον της Μαγνησίας. Ευτυχώς που το ένστικτο των πολιτών είναι αλάνθαστο κι ας προσποιείται την ανήξερη η τοπική κομματική νομενκλατούρα… Το μήνυμα θα το πάρει μια και καλή στις επόμενες νομαρχιακές εκλογές και θα είναι ιδιαιτέρως ηχηρό».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου