ΤΟΠΙΚΑ

Παρουσίαση νέων αποκτημάτων… για την άνοδο !!

παρουσίαση-νέων-αποκτημάτων-για-την-851206

Προχθές στο πρώτο φιλικό στο Βόλο ο Ολυμπιακός έδειξε τα καλα του στοιχεία ενω χθες ακολούθησε η επίσημη παρουσίαση των νέων αποκτημάτων …με την Βολιώτη ομάδα πλέον να δείχνει πλήρης και έτοιμη για να κάνει το όνειρο πραγματικότητα με την άνοδο της στην Σούπερ Λίγκα. Την παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της ομάδας, έκανε χθες στο Ξενία ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Μπέος και την παρακολούθησαν και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας που είδαν από κοντά τους παίκτες που θέλουν να αποθεώνουν κάθε Κυριακή…
Δεκαέξι ήταν οι νέοι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου που πρωταγωνίστησαν στην εκδήλωση και πρόκειται για τους: Μπουλούτ Ερόλ, Μόνχε Βιθέντε, Ροτζέριο Μάρτινς, Ουμπίντες Χαβιέ, Ανδρίκος Στέλιος, Αρβανίτης Δημήτρης, Γλύκος Παναγιώτης, Ζαραδούκας Ιωάννης, Κακαράς Ηλίας, Καλογεράκης Χρήστος, Καμπάνταης Λεωνίδας, Κοτίτσας Ευθύμιος, Μητρόπουλος Παύλος, Πλιάγκας Δημήτριος, Σωτήρχος Ιωάννης κα Ψυχογιός Νίκος, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τις φανέλες τους.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος Αχιλλέας Μπέος σε ομιλία του τόνισε: “Για το φίλαθλο κόσμο, υπάρχουν αυτοί οι 16 ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν και το τεχνικό επιτελείο, αλλά για εμένα προσωπικά η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου έχει κάνει κι άλλες πολύτιμες μεταγραφές. Αυτές είναι τα υγιή μέλη που απαρτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ.
Αναφέρομαι στα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Κώστα Θεοδώρου, Εμμανουήλ Κρατήρα, Γιώργο Πράτο, Γιώργο Κουτρούμπα, Γιώργο Τόρη, Γιώργο Ιωάννου, Γιώργο Βαρούτσικο και Μιχάλη Μπαλαρούτσο.
Θεωρώ ότι έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα, ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και διοίκηση, η οποία αποτελεί εγγύηση για την ολοκλήρωση του στόχου που έχουμε θέσει, την άνοδο δηλαδή του Ολυμπιακού στη Σούπερ Λίγκα. Υπάρχει πίεση στους παίκτες για την υλοποίηση του στόχου, η οποία όμως θα φύγει με την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Ζητώ για μια ακόμη φορά τη στήριξη όλων των φιλάθλων του νομού. Ο κόσμος να γίνει ο 12ος παίκτης της ομάδας. Όλοι μαζί να κάνουμε πραγματικότητα ένα όνειρο πολλών χρόνων και να δούμε τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα. Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε σωστό δρόμο και στο τέλος θα τα καταφέρουμε».
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε και για μια ακόμη μεταγραφή αφού ο Χορχε Περόνα στο προχθεσινό φιλικό με τις ευκαιρίες που έχασε… έχασε και το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό… και το πρώτο όνομα που ακούσθηκε μετά την άρνηση Τσίγκα ήταν αυτό του Φρούσου που αγωνίζεται στην Κύπρο. Πάντως δεν αποκλείεται και το γεγονός ο Ολυμπιακός να πορευτεί με το υπάρχον ρόστερ ως το Δεκέμβρη και αν τότε χρειασθεί να γίνει κι άλλη προσθήκη για την επίθεση.
-Τα επόμενα φιλικά που θα πραγματοποιηθούν στο ΕΑΚ Βόλου, στις 7 μ.μ. είναι:
23 Αυγούστου: Ολυμπιακός Βόλου-Αγροτικός Αστέρας, γεν. είσοδος 10 Ευρώ
2 Σεπτεμβρίου: Ολυμπιακός Βόλου-ΑΡΗΣ, γεν. είσοδος 15 Ευρώ
6 Σεπτεμβρίου: Ολυμπιακός Βόλου- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, γεν. είσοδος 15 Ευρώ (για θύρες 3-5) και 25 Ευρώ (για θύρα 4).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου