ΤΟΠΙΚΑ

Ανοίγει λογαριασμό στην ΤτΕ ο Δήμος Βόλου για να καταθέσει τα ταμειακά του διαθέσιμα

ανοίγει-λογαριασμό-στην-ττε-ο-δήμος-βό-514075

Τέσσερις θα εξουσιοδοτηθούν για την κίνηση του λογαριασμού

Στο άνοιγμα λογαριασμού στην Τράπεζα της Ελλάδος προχωρά ο Δήμος Βόλου, προκειμένου να καταθέσει τα ταμειακά του διαθέσιμα, σύμφωνα με την πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της Κυβέρνησης και της θετικής απόφασης που έλαβε στην τελευταία συνεδρίασή του το δημοτικό συμβούλιο Βόλου. Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Βόλου διαφοροποίησε με τη συγκεκριμένη απόφαση τη θέση του από την Κεντρική Ενωση Δήμων και Κοινοτήτων.

Στη συνεδρίαση της ερχόμενης Τετάρτης, το δημοτικό συμβούλιο καλείται να εγκρίνει το άνοιγμα του τραπεζικού λογαριασμού για την κατάθεση των ταμειακών διαθέσιμων. Παράλληλα θα εξουσιοδοτηθούν για την κίνηση του λογαριασμού τέσσερα άτομα: ο Δήμαρχος Βόλου, Αχ. Μπέος με νόμιμο αναπληρωτή του τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας, Αναστάσιο Μπατζιάκα και ο προϊστάμενος του τμήματος ταμείου, κ. Στέφανος Ρηγόπουλου με νόμιμο αναπληρωτή του τον κ. Εμμ. Φωτάκη.

Εως και τη Δευτέρα, η οικονομική υπηρεσία αναμένεται να παραδώσει πλήρη και αναλυτική έκθεση στο Δήμαρχο, στην οποία θα καταγράφονται τα ακριβή ταμειακά διαθέσιμα αφού αφαιρεθούν τα ανταποδοτικά τέλη, τα προνοιακά επιδόματα και τα συμβασιοποιημένα έργα και εφόσον διασφαλιστεί η πλήρης λειτουργία των υπηρεσιών και οι μισθοί έως 30 Ιουνίου.

Η έκθεση της οικονομικής υπηρεσίας θα κοινοποιηθεί στους επικεφαλής των παρατάξεων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου