ΤΟΠΙΚΑ

Στα χνάρια των Βασίλη και Σαράντη Σαλέα

στα-χνάρια-των-βασίλη-και-σαράντη-σαλέ-851206

Το μουσικό ταλέντο των δύο αδελφών, Βασίλη και Σαράντη Σαλέα, πρωταγωνιστεί στην συναυλία που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 20 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο της Νέας Ιωνίας. Ο βιρτουόζος του κλαρίνου Βασίλης Σαλέας, ο οποίος είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο, σμίγει με τη φωνή του Σαράντη κι ερμηνεύουν συνθέσεις σπουδαίων σύγχρονων συνθετών, όπως του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζιδάκι, του Βαγγέλη Παπαθανασίου, του Σταμάτη Σπανουδάκη αλλά και δικά τους τραγούδια
Ο Βασίλης Σαλέας, ο οποίος πραγματικά «κεντάει» με τις νότες του κλαρίνου του, δίνοντας μια ξεχωριστή γλυκύτητα και ευαισθησία, έχει συνεργαστεί με τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες και είναι τόσο αγαπητός όσο και αποδεκτός από τους ειδικούς στη μουσική διεθνώς. Μια από τις κορυφαίες στιγμές στην καριέρα του η συνεργασία με τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου. Τα τελευταία χρόνια πραγματοποίησε εμφανίσεις με επιτυχία σε πολλά φεστιβάλ στην Ελλάδα όπως και στο εξωτερικό.
Η φωνή του Σαράντη Σαλέα αντίστοιχα έχει ένα ιδιαίτερο ηχόχρωμα και είναι σαφώς αναγνωρίσιμη, γεγονός σημαντικό μέσα στην πολυφωνία που διέπει την εποχή μας και κυρίως οικεία, ζεστή και φιλική στον ακροατή. Ο Σαράντης άρχισε το τραγούδι το 1994 με τραγούδια των: Βασίλη Σαλέα, Χρήστου Νικολόπουλου, Αντώνη Βαρδή, Σταμάτη Σπανουδάκη, Gipsy Kings. Επίσης ερμηνεύει τραγούδια των Γιάννη Πάριου, Ελένης Βιτάλη και άλλων. Οι δύο καλλιτέχνες μαζί με την ορχήστρα τους θα παρουσιάσουν ένα εκπληκτικό έντεχνο μουσικό πρόγραμμα.
Η αποψινή συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Νέας Ιωνίας και χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ». Η τιμή εισιτηρίου είναι 15 ευρώ και η προπώληση πραγματοποιείται στα δισκοπωλεία : «Ζυγός» (Ερμού με Κουμουνδούρου), Classic (Ερμού με Αγ. Νικολάου) και στο video store «Casablanca» (Δημητριάδος με Αγ. Νικολάου). Εισιτήρια επίσης προπωλούνται και στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας (Λεωφ. Σταδίου και Μανδηλαρά έναντι Ανοιχτού Δημοτικού Θεάτρου Νέας Ιωνίας).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου