ΤΟΠΙΚΑ

Συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά

συναυλία-με-τον-μανώλη-μητσιά-851206

Μεγάλη συναυλία ελληνικής μουσικής με τον σπουδαίο λαϊκό ερμηνευτή Μανώλη Μητσιά διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Ιωνίας την Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 9.00 το βράδυ στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του εκδηλώσεων.
Ο Μανώλης Μητσιάς είναι ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους ερμηνευτές μας και ο μοναδικός Έλληνας τραγουδιστής με τόσο ευρύ ρεπερτόριο, αφού είχε την τύχη να του εμπιστευτούν τα αριστουργήματά τους οι μεγαλύτεροι συνθέτες και ποιητές της χώρας μας. Φέτος γιορτάζει τα 40 χρόνια καριέρας και η συναυλία αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για τους δημότες μας να απολαύσουν τις καλύτερες στιγμές μιας μοναδικής πορείας στην ποιοτική μουσική.
Έχοντας εκφράσει από σκηνής αλλά και στη δισκογραφία του το σύνολο σχεδόν της σύγχρονης ελληνικής μουσικής και ποιητικής δημιουργίας, που αποτελεί ένα μοναδικό φαινόμενο, ενώ οι ερμηνείες του χαρακτηρίζονται κλασικές και ιστορικές. Ταυτόχρονα τόσο η βυζαντινή μουσική του παιδεία, όσο και η συνεχής και συνεπής ενασχόλησή του με τη δημοτική μουσική μας παράδοση, υπογραμμίζουν αυτή τη μοναδικότητα, συνθέτοντας ένα έργο σπάνιο και πλήρες, στηριγμένο στην υψηλή αισθητική και ποιότητα. Στην συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στην Νέα Ιωνία, ο αγαπημένος ερμηνευτής θα θυμηθεί σημαντικές στιγμές της καλλιτεχνικής του διαδρομής, χαρίζοντας αξέχαστες επιτυχίες στους πολυπληθείς φίλους του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου