ΤΟΠΙΚΑ

Δύο μήνες… για μία βλάβη ~ Οδοντιατρείο ΠΕΔΥ Ν. Ιωνίας

δύο-μήνες-για-μία-βλάβη-οδοντιατρεί-520040

Σοβαρά ελλείμματα στην αποκατάσταση του μηχανολογικού εξοπλισμού των ιατρείων του ΠΕΔΥ Βόλου

Σοβαρά ελλείμματα στην αποκατάσταση του μηχανολογικού εξοπλισμού των ιατρείων του ΠΕΔΥ Βόλου λόγω έλλειψης κονδυλίων και συντονισμού των αρμοδίων υπηρεσιών. Καταγεγραμμένες βλάβες δύο μήνες και πλέον «περιμένουν» για αποκατάσταση με τους γιατρούς να προσπαθούν να προσπαθούν εκ των ενόντων να κάνουν τις επιδιορθώσεις προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους ασφαλισμένους.

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Δύο μήνες… «καθηλωμένη» από βλάβη σε οριζόντια θέση η ειδική πολυθρόνα του οδοντιατρείου στη Νέα Ιωνία, με τους ασφαλισμένους να πηγαίνουν για θεραπεία για τα δόντιά τους και να χρειάζονται μετά ορθοπεδικό για τη μέση τους.

Ειδικά ηλικιωμένοι που προσέρχονται για να εξεταστούν, ταλαιπωρούνται σημαντικά αλλά υπομένουν, καθώς πρέπει αφενός να εξυπηρετηθούν και έτσι… «κάνουν την καρδιά τους πέτρα» και αφετέρου η θεραπεία τους καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ τις τελευταίες μέρες έγινε αποδέκτης διαμαρτυριών από ασφαλισμένους για το θέμα αυτό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το αρμόδιο Τμήμα έχει ενημερώσει την 5η ΥΠΕ και τις αρμόδιες Τεχνικές Υπηρεσίες προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής αυτό να έχει συμβεί.

Η αποκατάσταση της ζημιάς, θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι επιβεβλημένη καθώς το οδοντιατρείο του ΠΕΔΥ στη Νέα Ιωνία, το οποίο διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και υλικά και παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, εξυπηρετεί δεκάδες ασφαλισμένους τόσο για θεραπεία όσο και για την πρόληψη ρίχνοντας ιδιαίτερο βάρος στις μικρές ηλικίες και στην ενημέρωση των παιδιών από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού.

Σε μία περίοδο μάλιστα που οι περισσότεροι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, η παραμονή και ενίσχυση της οδοντιατρικής στην κοινωνική ασφάλιση είναι μείζονος σημασίας και για τους οδοντιάτρους και για τους ασθενείς ειδικά όταν διασφαλίζεται η άριστη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών αφενός και αφετέρου δίνεται η δυνατότητα στους ασφαλισμένους να επιλέξουν το γιατρό τους, αφού στη συγκεκριμένη ειδικότητα στο ΠΕΔΥ Βόλου απασχολούνται αρκετοί γιατροί.

Η λειτουργία του στη Νέα Ιωνία ξεκίνησε το Φθινόπωρο, προκειμένου να εξυπηρετήσει ασφαλισμένους και ανασφάλιστους σε συνδυασμό με το οδοντιατρείο που λειτουργεί μέσα στο ΠΕΔΥ στο Βόλο και το οποίο μέχρι τώρα δέχονταν όλο το φόρτο δουλειάς και τα προγραμματισμένα ραντεβού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου