ΤΟΠΙΚΑ

Συναυλία Βασίλη και Σαράντη Σαλέα

συναυλία-βασίλη-και-σαράντη-σαλέα-851206

Τους αδελφούς Βασίλη και Σαράντη Σαλέα φιλοξενεί ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Ιωνίας την Πέμπτη 20 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας. Ο βιρτουόζος του κλαρίνου Βασίλης σμίγει με τη φωνή του Σαράντη κι ερμηνεύουν συνθέσεις σπουδαίων σύγχρονων συνθετών, όπως του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζιδάκι, του Βαγγέλη Παπαθανασίου, του Σταμάτη Σπανουδάκη αλλά και δικά τους τραγούδια
Ο Βασίλης Σαλέας, ο οποίος πραγματικά «κεντάει» με τις νότες του κλαρίνου του, δίνοντας μια ξεχωριστή γλυκύτητα και ευαισθησία, έχει συνεργαστεί με τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες και είναι τόσο αγαπητός, όσο και αποδεκτός από τους ειδικούς στη μουσική διεθνώς. Μια από τις κορυφαίες στιγμές στην καριέρα του η συνεργασία με τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου. Τα τελευταία χρόνια πραγματοποίησε εμφανίσεις με επιτυχία σε πολλά φεστιβάλ στην Ελλάδα όπως και στο εξωτερικό.
Η φωνή του Σαράντη Σαλέα έχει ένα ιδιαίτερο ηχόχρωμα, είναι σαφώς αναγνωρίσιμη, γεγονός σημαντικό μέσα στην πολυφωνία που διέπει την εποχή μας και κυρίως οικεία, ζεστή και φιλική στον ακροατή. Ο Σαράντης άρχισε το τραγούδι το 1994 με τραγούδια των Βασίλη Σαλέα, Χρήστου Νικολόπουλου, Αντώνη Βαρδή, Σταμάτη Σπανουδάκη, Gipsy Kings. Επίσης ερμηνεύει τραγούδια των Γιάννη Πάριου, Ελένης Βιτάλη και άλλων. Μαζί με την ορχήστρα τους παρουσιάζουν ένα εκπληκτικό έντεχνο μουσικό πρόγραμμα.
Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα “ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ”. Η τιμή εισιτηρίου είναι 15 ευρώ. Εισιτήρια προπωλούνται στα δισκοπωλεία «Ζυγός» (Ερμού με Κουμουνδούρου), Classic (Ερμού με Αγ. Νικολάου) και στο video store “Casablanca” (Δημητριάδος με Αγ. Νικολάου). Εισιτήρια επίσης προπωλούνται και στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας (Λεωφ. Σταδίου και Μανδηλαρά έναντι Ανοιχτού Δημοτικού Θεάτρου Νέας Ιωνίας).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου