ΤΟΠΙΚΑ

Στο ΕΑΚ τελικά το φιλικό του Ολυμπιακού με τα Τρίκαλα

στο-εακ-τελικά-το-φιλικό-του-ολυμπιακο-851206

Στο ΕΑΚ θα διεξαχθεί τελικά το αυριανό φιλικό του Ολυμπιακού με τα Τρίκαλα, αφού δεν υπάρχει πρόβλημα με την χρήση του χλοοτάπητα. Αυτό το ματς φυσικά και θα βοηθήσει τους παίκτες που στερούνται αγώνων αλλά και όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Κώστα Σταματίου που έχουν μείνει πίσω λόγω φυσικής κατάστασης και θα δώσει στον Αλμυριώτη τεχνικό την ευκαιρία να δοκιμάσει την ετοιμότητά τους. Σε αυτούς συγκαταλέγονται ο Σισά και ο Χατζής αλλά και ο Κοντοβάς που θα ξεκινήσει στους βασικούς με την Άρτα.
Εν τω μεταξύ με διπλές προπονήσεις συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου με τους ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές να πραγματοποιούν ασκήσεις φυσικής κατάστασης στην πρωινή προπόνηση και ασκήσεις τακτικής στην απογευματινή. Οσον αφορά στο σημερινό πρόγραμμα θα γίνει μόνο μια πρωινή προπόνηση με τους παίκτες να μένουν ελεύθεροι μετά ώστε να παραβρεθούν όσοι το επιθυμούν στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ.
Το μέλλον των ερυθρολεύκων είναι αρκετά πιο δύσκολο πια, με την ομάδα να βρίσκεται και πάλι σε θέση να κυνηγάει και να ελπίζει τόσο σε στραβοπάτημα του Πιερικού, όσο και σε μεταξύ τους νίκη στο ΕΑΚ. Βέβαια ο αγώνας που προέχει είναι αυτός της επόμενης Τετάρτης ενάντια στην Αναγέννηση Άρτας. Γι αυτό το παιχνίδι προετοιμάζονται οι ερυθρόλευκοι, αφού πρώτα θα πρέπει να κοιτάζουν τον επόμενο αντίπαλο.
Από το παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής θα λείψει εκτός από τους τιμωρημένους Πέτρου και Πακάλτση και ο τραυματίας Παναγιώτης Γλύκος, αφού σύμφωνα με τις νέες εξετάσεις που έγιναν την περασμένη Δευτέρα ο νεαρός τερματοφύλακας θα πρέπει να απέχει από τις προπονήσεις για τρεις εβδομάδες κατά την διάρκεια των οποίων θα υποβάλλεται σε θεραπείες και ξεκούραση για να πάψουν οι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Βέβαια ο παίκτης δεν θα είναι έτοιμος μετά από τις θεραπείες και τη ξεκούραση, αφού θα πρέπει να καλύψει και το χαμένος έδαφος των προπονήσεων. Ο 21χρονος Βολιώτης άρπαξε την ευκαιρία παίρνοντας τα γάντια του βασικού από τον Κοντοβά και ξεκίνησε υπερασπιζόμενος την ερυθρόλευκη εστία από τις 10/12/06 και στον αγώνα κόντρα στον Ανδρούτσο Γραβιάς που τελείωσε με 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού. Ο Γλύκος παρ’ ότι βρίσκεται στο ρόστερ των ερυθρολεύκων από την περίοδο 2004/05 μόλις φέτος πραγματοποίησε τις πρώτες του εμφανίσεις και μετά από 12 παιχνίδια και 1.080 λεπτά συμμετοχής θα πρέπει θέλοντας και μη να παραμείνει και πάλι εκτός. Ο Ολυμπιακός πάντως έχει μάθει να αγωνίζεται και κόντρα στα προβλήματά του. Εκτός από τον Γλύκο λοιπόν θα λείψουν για 2η και τελευταία φορά οι Πέτρου, Πακάλτσης ώστε να εκτίσουν και την 2η αγωνιστική της τιμωρίας τους, με την απουσία του αρχηγού να είναι βέβαια και η πιο σημαντική, μιας και φάνηκε αυτή στο κρισιμότερο ματς της σεζόν -μέχρι το επόμενο- που ήταν αυτό στο Πολύκαστρο.
Για την κάλυψη του κενού στην άμυνα θα γίνουν προσπάθειες από την ΠΑΕ ώστε να επιστρατευθεί ο στρατευμένος Δημήτρης Ακπαρίδης. Ο Ξανθιώτης αμυντικός πάντως δεν θα δώσει το παρών στον αυριανό αγώνα φιλικού χαρακτήρα με τον ΑΟ Τρίκαλα που θα γίνει στις 3.30μμ στο ΕΑΚ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου