ΤΟΠΙΚΑ

Είχαν την «τιμητική τους» χθες οι μανούλες στη γιορτή που οργανώθηκε στο Μεταξουργείο

είχαν-την-τιμητική-τους-χθες-οι-μανο-524915

Μικροί και μεγάλοι τίμησαν χθες τη Γιορτή της Μητέρας. Με τις όμορφες φωνούλες μικρών παιδιών γέμισε χθες το Μεταξουργείο, όπου στήθηκε μία πολύ όμορφη γιορτή από το Δήμο Βόλου – Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας, τη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων (ΔΕΠΙΣ) και το τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, με την υποστήριξη της μαίας κ. Άννας Σταυρακάκη, από το χώρο της Υγείας.

Με μπαλόνια στα χέρια μικρά παιδιά, έχοντας δίπλα τους τη μαμά αλλά και πολλούς μπαμπάδες που έδωσαν το παρών, χειροκρότησαν το θεατρικό δρώμενο και τα μουσικά σχήματα που πλαισίωναν την εκδήλωση.

Για το ανεκτίμητο ρόλο της μητέρας, μίλησε η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δ. Βόλου αντιδήμαρχος κ. Τοκαλή, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Μαρ. Χρυσοβελώνη.

Στην εκδήλωση τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου (μαθητής του Μουσικού Σχολείου Βόλου) και παρουσιάστηκε Θεατρικό δρώμενο από το Εργαστήρι Θεατρικού παιχνιδιού Λάκης Κουρετζής με τις: Νεφέλη Κομνηνού, Μυρτώ Κόφφα, Δάφνη Χατζηγιάννη.

Επίσης, συμμετείχαν και καταχειροκροτήθηκαν μουσικά σχήματα με κιθάρες και φλάουτα του Δημοτικού Ωδείου Βόλου, από τις τάξεις της Κατερίνας και Μαρίας Ζουμπέκη, του Πάρι Θεοδωρακάκη και της Ελευθερίας Φραγκουδάκη.

Έπαιξαν οι μαθητές: Θάλεια Βούρου, Αγγελική Βουτσινά, Δήμητρα Δημητρίου, Βικτώρια Κατσιαμάγκα, Φώτης Μελάς και Βάσια Φόβου, ενώ από τη Δημοτική Σχολή Χορού συμμετείχαν οι: Νίκη Βελέντζα, Λυδία Γεωργατζή, Αριστέα Ελαφρού, Ευανθία Ζορμπά, Νικολέτα Καραγιάννη, Ιωάννα Κατσανοπούλου, Ελένη και Άννα-Μαρία Κατσούδα, Μαρία Κουτρούμπα, Επιστήμη Μπέκου, Μελίνα Πατέρα, Αγγελίνα Στατήρα και Ναταλία Τσακνάκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου