ΤΟΠΙΚΑ

Δεν απογοητεύονται σε Ριζόμυλο και Βελεστίνο

δεν-απογοητεύονται-σε-ριζόμυλο-και-βε-851206

Την ώρα που ο Εθνικός Ολυμπιακός μάχεται στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΘ, οι υπόλοιποι δύο εκπρόσωποι της Μαγνησίας στο Περιφερειακό προετοιμάζονται για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα και παρά τα «στραβοπατήματα» της περασμένης αγωνιστικής δεν δείχνουν να απογοητεύονται. Ο Αστέρας Ριζομύλου ήδη έχει αρχίσει να σκέφτεται το τοπικό ντέρμπι με τους πρωτοπόρους, ενώ ο Ρήγας θέλει μόνο νίκη με τον ουραγό του ομίλου.
Ο Αστέρας Ριζομύλου
Στο τοπικό ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Εθνικό Ολυμπιακό έχουν στρέψει την προσοχή τους στο Αστέρα μετά την εντός έδρα ισοπαλία και τη νέα απώλεια βαθμών στο Ριζόμυλο. Οι κοκκινόμαυροι πλέον μετρούν στην έδρα τους πέντε νίκες, τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες, έχοντας συνολικά 37 βαθμούς σε 23 ματς. Το ματς της Κυριακής μόνο εύκολο δε θα είναι απέναντι στον πρωτοπόρο και σίγουρο πρωταθλητή του ομίλου. Βέβαια οι παίκτες του Αντώνη Μάνδαλου στα εκτός έδρας παιχνίδια αποδίδουν καλύτερα από ότι στα εντός και αυτό φαίνεται στις πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις δυο ήττες που μετρούν μακριά από το «σπίτι» τους.
«Αυτό μπορεί να έχει γίνει σλόγκαν, αλλά θα ήθελα να είχαμε λίγο περισσότερη τύχη ή ικανότητα και να σκοράρουμε περισσότερα γκολ από όσα ήδη σημειώνουμε, μιας και παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και δημιουργούμε αρκετές φάσεις είτε παίζουμε εντός είτε εκτός», τονίζει ο Αντώνης Μάνδαλος, σχολιάζοντας το παραπάνω γεγονός. Κατά την διάρκεια του πρώτου γύρου ο νεοφώτιστος Αστέρας είχε γνωρίσει την ήττα με 0-2 χάρη σε γκολ του Μπιτέλη στο 42 και του Τζέκου στο 76. Οι προπονήσεις υπό τις οδηγίες του τεχνικού τιμ του Αστέρα θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή. Τον Αστέρα περιμένει ένα δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, αφού μετά το ματς με τον Εθνικό Ολυμπιακό αντιμετωπίζει τον Ρήγα Φεραίο στο Ριζόμυλο. Στους τραυματίες συγκαταλέγονται οι Γουλιώτης, Καλόγηρος και Τανάγιας.
Ο Ρήγας Φεραίος
Την ΑΕ Παραληθαίων θα υποδεχθεί ό Ρήγας Φεραίος στην 26η και ερχόμενη αγωνιστική του 4ου ομίλου του περιφερειακού πρωταθλήματος. Στο Βελεστίνο φυσικά και θέλουν να παραμείνουν στην 2η θέση διατηρώντας το αήττητο εντός έδρας μιας και ως τώρα μετρούν 10 νίκες και μια ισοπαλία. «Κάθε ματς κρύβει εκπλήξεις αλλά εμείς στοχεύουμε στην ανασυγκρότηση των δυνάμεων μας ώστε να ξαναέρθουν οι καλές μέρες», τονίζει ο Λάκης Μπακάλης με τις καλές μέρες μα μην είναι άλλες από τις ημέρες νίκης. Κατά την διάρκεια του Α γύρου οι ποδοσφαιριστές του Λάκη Μπακάλη είχαν γνωρίσει την ήττα με 2-0 στην Καρδίτσα και σίγουρα το ερχόμενο ματς δεν πρόκειται να είναι και από τα ευκολότερα, με την ομάδα των Παραληθαίων να μάχεται για την παραμονή από την τελευταία και 17η θέση. Ο τεχνικός της ομάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματά τραυματισμών ή καρτών με την εξαίρεση στον κανόνα να αποτελεί ο Αρσένος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου