ΤΟΠΙΚΑ

Μετάλλια για Μαγνησιώτες καρατέκα στο Πανελλήνιο παίδων – κορασίδων

μετάλλια-για-μαγνησιώτες-καρατέκα-στ-851206

Θρίαμβος από τους μικρούς αθλητές του κ. Ιωάννη Στεφάνου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων 2007 που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛΟΚ) και διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.
Οι οκτώ αθλητές των συλλόγων Kyokushinkai καράτε Βόλου και Αλμυρού που έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα κατέκτησαν συνολικά πέντε μετάλλια, τρία χρυσά, ένα αργυρό και ένα χάλκινο. Η συμμετοχή των συλλόγων που είναι μέλη της ΕΛΟΚ και έλαβαν μέρος στους αγώνες και τις δυο ημέρες ξεπέρασε τους 1000 αθλητές οι οποίες αγωνίστηκαν σε κατηγορίες κιλών και κατά ηλικίες. Η οκταμελής ομάδα των συλλόγων Βόλου και Αλμυρού, αγωνίστηκε με θάρρος και δυναμισμό και αθλητικό πνεύμα κάτω από την έμπειρη καθοδήγηση του προπονητή κ. Ιωάννη Στεφάνου.
Συνολικά οι αθλητές της Μαγνησίας έφεραν πέντε επιτυχία με τους εξείς αθλητές:
Στεφάνου Μάριος, 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία παίδων +65 κιλά του 1992, Μυλωνάς Αναστάσιος 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία παίδων – 55 κιλά του 1994, Αραμπατζής Σπύρος 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία παίδων +45 κιλά του 1994, Γοδενοπούλου Εύη 2η θέση αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία κορασίδων -55 κιλά του 1992 και Στατήρα Ανθούλα 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο κατηγορία κορασίδων -40 κιλά του 1994. Πολύ καλή ήταν και η εμφάνιση του αθλητή Δημήτρη Κλαδάκη, που για πρώτη φορά αγωνίστηκε στην κατηγορία των ανδρών, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση. Αγωνίστηκαν έως τον μικρό τελικό αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το χάλκινο μετάλλιο οι αθλητές Καραμπελιά Ελένη, Κωνσταντέλια Σοφία και Αναστάσιος Κεσμετζής, ο οποίος δεν κατέβηκε στον μικρό τελικό, ενώ είχε νικήσει τον προηγούμενο αντίπαλο του με 8-0 και μπορούσε για την διάκριση.
Ο εκπρόσωπος Ιωάννης Στεφάνου ευχαριστεί θερμά τους βοηθούς προπονητές κατά την διάρκεια των αγώνων οι οποίοι διήρκησαν περίπου 11 ώρες, Κυριακή Στεφάνου, Νάντζιου Βούλα και Δημήτρη Κλαδάκη.
Ο κ. Ιωάννης Στεφάνου τόνισε στους αθλητές του οτι η συμμετοχή στους αγώνες δεν τους βελτιώνει μόνο αγωνιστικά αλλά τους βοηθά και τους καθιστά ψυχικά δυνατούς και υγιείς ώστε να κερδίζουν την καθημερινή μάχη της ζωής, ακολουθώντας μέσω του αθλητισμού τον δρόμο της αρετής και της προόδου.
Τέλος τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων συγχαίρουν τους αθλητές για τις μεγάλες επιτυχίες τους που τιμούν την πόλη μας, τον προπονητή Ιωάννη Στεφάνου και όλους τους γονείς που παρακολουθούν τον σύλλογο και ενισχύουν με την πολύτιμη παρουσία τους την ομάδα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου