ΤΟΠΙΚΑ

Εγγραφές στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Δημητριάδος

εγγραφές-στις-κατασκηνώσεις-της-μητρ-531092

Ξεκίνησαν οι εγγραφές των παιδιών που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Δημητριάδος που λειτουργούν στον Αγιο Λαυρέντιο Πηλίου, στη διάρκεια της θερινής περιόδου. Φέτος θα πραγματοποιηθούν, όπως κάθε χρόνο, έξι κατασκηνωτικές περίοδοι, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: Η πρώτη κατασκηνωτική περίοδος, για αγόρια που είναι απόφοιτοι της Γ’, Δ’, Ε’ Δημοτικού, θα διαρκέσει από Δευτέρα 29/6 έως Δευτέρα 6/7.

Η δεύτερη κατασκηνωτική περίοδος, για κορίτσια που αποφοίτησαν από το Δημοτικό, προγραμματίζεται στο διάστημα από Δευτέρα 6/7 έως Τρίτη 14/7. Η τρίτη κατασκηνωτική περίοδος, για αγόρια που τελείωσαν την ΣΤ’ Δημοτικού, Α’ και Β’ Γυμνασίου, θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 14/7 έως την Πέμπτη 23/7.

Την τέταρτη κατασκηνωτική περίοδο μπορούν να παρακολουθήσουν αγόρια που τελείωσαν τη Γ’ Γυμνασίου, Α’, Β’, Γ’ Λυκείου, στο διάστημα από Πέμπτη 23/7 έως Τρίτη 28/7.

Η πέμπτη κατασκηνωτική περίοδος, Τρίτη 28/7 – Τρίτη 4/8, απευθύνεται σε κορίτσια

που τελείωσαν τις τάξεις Γυμνασίου-Λυκείου. Η έκτη κατασκηνωτική περίοδος, Τρίτη 4/8 – Δευτέρα 10/8, απευθύνεται σε κορίτσια που τελείωσαν τις τάξεις του Δημοτικού και η έβδομη κατασκηνωτική περίοδος, Σάββατο 15/8 – Πέμπτη 20/8, τα μέλη του Συνδέσμου Νέων.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Βιβλιοπωλείο «Λύχνος» (Κ. Καρτάλη 160 – Βόλος. Τηλ. 24210 32916).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου