ΤΟΠΙΚΑ

www.paraskinia.gr

www-paraskinia-gr-851206

Εξαντλήθηκαν
Πάρτι στις 24 του Μάρτη. Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να περιγράψουμε το ενδιαφέρον που έδειξε ο κόσμος, ενόψει του κομβικού αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με την Τουρκία, για την προκριματική φάση του EURO 2008 παραμονές της εθνικής επετείου. Χθες ο πρωί διατέθηκαν 18.000 εισιτήρια, τα οποία έφυγαν εν ριπή οφθαλμού.
Τα εισιτήρια α τέθηκαν σε κυκλοφορία χθες το πρωί της σε εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» και της πλατείας Κοραή.

Ζητούν και τα ρέστα…
Καλλιθέα και Εθνικός Αστέρας εξέδωσαν ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας με τις οποίες υποστηρίζουν ότι αδικήθηκαν σε ορισμένα παιχνίδια μπλέκοντας και τη Νίκη. Η Καλλιθέα μιλάει ξεκάθαρα για κανονικό γκολ που ακυρώθηκε στο 90’ στο Πανθεσσαλικό σε μια φάση που όλοι είδαν πεντακάθαρα ότι η μπάλα είχε περάσει την τελική γραμμή πριν γίνει η τελική πάσα, ενώ ο Εθνικός Αστέρας κάνει λόγο για κακή διαιτησία, μάλλον για το οφσάιντ που δόθηκε στην φάση που ο Μπενίσκος έφευγε μόνος του. Ξεχνάει όμως ότι το μοναδικό τετ α τετ και η πιο αξιόλογη φάση της ομάδας του ξεκίνησε από καταφανέστατο οφσάιντ που δεν δόθηκε στο πρώτο ημίχρονο και ευτυχώς που ο Γκίτκος ήταν σε ετοιμότητα την ώρα που η άμυνα είχε σταματήσει και μπόρεσε να ελέγξει την φάση.
Ζητούν και τα ρέστα, την ώρα που η Νίκη έχει γνωρίσει σφαγιαστικές διαιτησίες στην αρχή του πρωταθλήματος που την έχουν «βοηθήσει» να βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη…

Για Πανθεσσαλικό
Σήμερα στο “Αλκαζάρ” θα γίνει ο δεύτερος ημιτελικός για το Κύπελλο Ελλάδος Hellas On Line. Η Λάρισα υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και οι δύο ομάδες ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Το σίγουρο είναι ότι το Πανθεσσαλικό στις 5 Μαΐου θα φιλοξενήσει μια τουλάχιστον ομάδα από την επαρχία.

Θέλουν συνάντηση με Ορφανό
Οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι ομάδες του βορείου ομίλου της Γ Εθνικής. Για το λόγο αυτό θέλουν να προγραμματίσουν συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Ορφανό προκειμένου να τον ενημερώσουν σχετικά και έχοντας την ελπίδα ότι ο Μακεδόνας πολιτικός θα μπορέσει να δώσει λύσεις. Μάλιστα, εκπρόσωποι των ΠΑΕ αναφέρουν ότι σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατόν να πάρουν τις εγγυήσεις που ζητούν, τότε είναι πιθανό να προχωρήσουν ακόμα και σε αποχή!
Ειδικότερα 7 άμεσες κινήσεις για τη διεκδίκηση όσων προβλέπονται από τη Super League βάσει νομοθεσίας αλλά και άλλα κρίσιμα θέματα της κατηγορίας αποφάσισε η σύσκεψη των προέδρων που εκπροσωπούν τις ομάδες του Βορείου Ομίλου της Γ Εθνικής. Τα επτά ζητήματα έχουν ως εξής:1.Διεκδίκηση των οικονομικών υποχρεώσεων της Super League προς τις ΠΑΕ Β και Γ εθνικής. 2. Άμεση και ουσιαστική ενίσχυση από τον ΟΠΑΠ.
3.Προβολή της Γ εθνικής τηλεοπτικά. 4.Σύνταξη υπομνήματος με αποδέκτη κάθε αρμόδιο φορέα.
5. Συνάντηση με τον κ. Ορφανό.
6. Συγκέντρωση πενταμελούς επιτροπής δράσης με σκοπό τον συντονισμό των ενεργειών. 7.Αποχή από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα σε περίπτωση μη επίλυσης των αιτημάτων.

Γιορτή ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου
Η Γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου γίνεται σήμερα στις 3.30 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό, αφού με κάθε επισημότητα θα γίνει ο τελικός του κυπέλλου ΕΠΣΘ μεταξύ του Εθνικού Ολυμπιακού που προπορεύεται στην Δ ΄εθνική και του πρωτοπόρου της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣΘ Θησέα Αγριάς.
Ο Ολυμπιακός ήταν κυπελλούχος το 2004 και φέτος (ιδρύθηκε το 1937 )γίνεται 70 χρόνων, ενώ ο Θησέας ήταν κυπελλούχος το 1989 και φέτος γιορτάζει τα 80 χρόνια του (έτος ίδρυσης 1927).
Παράλληλα με τον τελικό η ΕΠΣΘ θα τιμήσει τις ομάδες του Μαγνησιακού του Κεραυνού Σαμπάναγα και του Ανθίμου Γαζή για την τήρηση του “ευ αγωνίζεσθαι” (Fair play) σε αγώνες του φετινού πρωταθλήματος καθώς και τον διαιτητή Νίκο Αθηναίο.

Να ζήσουν…
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ακης Πέτρου αρραβωνιάστηκε την Κυριακή το βράδυ με την αγαπημένη του Βάσω. Ελλείψει αγωνιστικών υποχρεώσεων ο 29χρονος ποδοσφαιριστής βρήκε την ευκαιρία να εκτελέσει άλλου είδους καθήκοντα… Ο «Τ» τους εύχεται να ζήσουν.

Συμπαράσταση
Στο δεύτερο δεκάλεπτο του αγώνα της Α2 μπάσκετ γυναικών ΑΟ Σερρών – Αρτεμις μπήκε στο γήπεδο η ομάδα καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου, που το απόγευμα έπαιζε στην Μακεδονική πόλη με τους Ικαρους. Τεχνικό τιμ και παίκτες κάθισαν απέναντι από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας και άρχισαν να φωνάζουν για να την εμψυχώσουν. Πριν τελειώσει το παιχνίδι έφυγαν για μεσημεριανό, μια και ο δικός τους αγώνας ξεκινούσε στις 5 μ.μ.. Στο τραπέζι έμαθαν ότι η Αρτεμις κέρδισε…

Πριμ και μπουζούκια
Μοιράστηκαν 2.000 ευρώ πριμ οι παίκτες του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας νίκη τους στις Σέρρες, ενώ μετά την επιστροφή τους διασκέδασαν σε γνωστό κέντρο της περιοχής. Τους άξιζε άλλωστε, αφού η νίκη τους ήταν μισή κατηγορία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου